Airbnb recomandă străinilor să vadă România, că vor trăi ca la țară aici

Airbnb recomandă străinilor să vadă România, că vor trăi ca la țară aici
Sursa foto: Airbnb

Airbnb a făcut o listă cu cele mai interesante destinații pe care să le vizitezi anul viitor, iar printre acestea se numără și România.

Platforma a alcătuit o listă cu 20 de recomandări de destinații pe care să le vizitezi în 2020. Topul se bazează pe numărul de rezervări prin platforma Airbnb din țările sau orașele respective.

România se clasează pe locul cinci în topul Airbnb care conține cele mai căutate destinații de anul viitor printre utilizatorii platformei. Vorbește, în primul rând, despre zona rurală de la noi din țară. Compania estimează că numărul de rezervări din țara noastră va crește cu 298% față de cele din 2019. România este singura țarp din Europa de est care a reușit să ajungă în topul alcăuit de platforma internațională.

Airbnb spune că prevede un interes crescut pentru zone ale lumii mai puțin cunoscute, dar și creșterea numărului de rezervări în orașe și țări ecologice.

Ce le spune Airbnb utilizatorilor care vor să viziteze România

Platforma este una destul de folosită la noi în țară. În primul rând, este o soluție foarte practică atunci când vrei să-ți găsești cazare în vacanță. De asemenea, este convenabil pentru majoritatea și pentru faptul că prețurile sunt mai convenabile, de obicei, decât cele de la hoteluri.

„România, cu dealurile sale verzi și vechile sate rurale, este destinația perfectă pentru oricine caută ceva în afara cărării bătătorite. Țara are unele dintre cele mai bine păstrate păduri virgine din Europa și, potrivit Indicelui de performanță de mediu din 2018, se află pe locul 15 la nivel mondial când vine vorba de vitalitatea ecosistemului”, spune Airbnb despre România.

Topul Airbnb pentru destnații turistice în 2020:

 1. Milwaukee, WI, US
 2. Bilbao, Spain
 3. Buriram, Thailand
 4. Sunbury, Victoria, Australia
 5. Romania
 6. Xi’an, China
 7. Eugene, OR, US
 8. Luxembourg
 9. Guadalajara, Mexico
 10. Vanuatu
 11. Cali, Colombia
 12. Cape Canaveral, FL, US
 13. Aberdeen, Scotland
 14. Courtenay, BC, Canada
 15. Ubatuba, Brazil
 16. Les Contamines-Montjoie, France
 17. Tokyo, Japan
 18. Kerala, India
 19. Malindi, Kenya
 20. Maastricht, Netherlands
Citește și:
Etichete: