Laptopul de gaming cu o tastatură unică te face să uiți de desktop

Laptopul de gaming cu o tastatură unică te face să uiți de desktop

Acer a lansat Predator Helios 700, un laptop de gaming de 17 inci, ce are componente de top, și vine cu un element de design unic.

Noul model Predator Helios 700 are o tastatură unică numită HyperDrift. Acesta este echipată cu mecanism de glisare, care dezvăluie două prize suplimentare de aer pentru ca sistemul să fie răcit eficient atunci când te joci cele mai noi titluri cu cerințe grafice mari.

Sistemul este unul inteligent și pare a fi chiar și util. Atunci când nu te joci lași tastatura în poziția normală, iar atunci când ești gata să treci la acțiune tragi de tastatură în jos și în partea de sus, sub ecran apar alte ventilatoare care dau aerul cald afară. Este nevoie de asta pentru că toate componentele pot fi overcloacked și este nevoie de un sistem de răcire eficient pentru ca sistemul să rămână stabil.

Tastatura include, de asemenea, taste iluminate RGB, cu anti-ghosting și taste MagForce WASD. Tastele MagForce utilizează comutatoare liniare analogice care declanșează acționarea imediat după apăsarea inițială pentru a-ți oferi mai mult control asupra mișcărilor din joc. Avem și un touchpad, care și el este iluminat, și are două butoane fizice.

Ce performanță îți dă Acer Predator Helios 700

Și la interior lucrurile stau bine. Acer Predator Helios 700 este echipat cu procesoare Intel Core i9 din a noua generație, plăci grafice Nvidia GeForce RTX 2080 sau 2070 (nu Max-Q design, ci apropiate de cele de pe desktop) și până la 64 GB memorie RAM DDR4. În traducere, vei putea rula fără probleme orice joc disponibil în acest moment.

De asemenea, laptopul are tehnologia wireless Killer DoubleShot Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650 și E3000, ce permite de până la patru ori mai multă capacitate de transfer în medii dense decât rețelele wireless din generațiile anterioare.

Ecranul IPS este unul FHD de 17 inchi, cu rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 3 ms cu tehnologie Nvidia G-Sync, ce ar trebui să te ajute în shootere precum Call of Duty, PUBG sau Fortnite. În plus, pe laptop găsim cinci difuzoare și un subwoofer.

Pentru a face overclocking ai la dispoziție butonul Turbo, ce declanșează rapid overclocking-ul. O altă tastă, PredatorSense, oferă acces imediat la temperatura procesorului și a plăcii grafice, controlul ventilatorului și iluminarea RGB.

Laptopurile de gaming din seria Predator Helios 700 vor fi disponibile în Europa din luna iulie, la prețuri începând de la 2,699 euro.

Citește și:
Etichete: