18 dec. 2019 | 18:39

5 filme de Crăciun de care sigur te-ai săturat să le vezi la TV de sărbători

ACTUALITATE
5 filme de Crăciun de care sigur te-ai săturat să le vezi la TV de sărbători

Oricât de mult ți-ar plăcea să te uiți la filme de Crăciun, sunt câteva pe care le știi pe de rost și de la care vrei să mai iei o pauză.

Pentru mulți, Crăciunul n-ar fi complet fără clasicele filme de sărbători pe care să le urmărească lângă bradul împodobit, atunci când e frig afară și ninge.

Nu tututor le place să revadă filme, iar unora cu atât mai puțin să revadă aceleași pelicule de Crăciun. De cealaltă parte mai sunt și cei mai puțin impersionați de aceste producții, care s-au săturat să le urmărească pe aceleași, în fiecare an.

Filme care au avut succes extraordinar

5 filme de Crăciun pe care te-ai săturat să le revezi

Singur acasă / Home Alone

Singur acasă este unul dintre cele mai populare filme din această perioadă. Mulți dintre noi am crescut cu aventurile lui Kevin, când este uitat acasă de către familia sa, care pleacă în vacanța de Crăciun la Paris. Totuși, filmul a fost lansat tocmai în 1990, ceea ce înseamnă că ai avut cam 20 de Crăciunuri la dispoziție să-l revezi.

Cum a furat Grinch Crăciunul / How the Grinch Stole Christmas

Filmul a avut foarte mare succes când a apărut, iar cu ocazia asta mulți au aflat povestea originală a lui Dr. Seuss. Deși extrem de simpatic, oamenii știu deja replici pe de rost din film, așa că mulți schimbă canalul când se difuzează la televizor, pentru s-au săturat deja să-l revadă.

Cine este Moș Crăciun? / The Santa Clause

Filmul este realizat de Studiourile Walt Disney Pictures și face parte din aceas listă de filme de Crăciun care ajung să fie difuzate mereu la televizor în perioada aceasta. Ca rezultat, e posibil să te fi săturat să-l vezi din nou și din nou.

Poveste trasnită de Crăciun / Scrooged

Scrooged e un film cu o abordare ceva mai diferită, însă asta nu te face neapărat să-ți dorești să-l revezi în fiecare an, când vine luna decembrie.

Elful / Elf

Elf e un film un pic mai nou decât celelalte. A apărut în 2003, ceea ce ți-a dat ceva mai puțin timp să înceapă să te enerveze atunci când vezi că e din nou la televizor. Totuși, face parte tot din categoria de filme clasice de care mulți s-au săturat.