Drona de la Yuneec are performanțe remarcabile la preț mic

Drona de la Yuneec are performanțe remarcabile la preț mic

Yuneec Mantis Q este cea mai interesantă dronă din ultima perioadă și una care face concurență unor modele mult mai scumpe din portofoliul celor de la DJI.

Videografii pasionații de drone sau amatorii care abia așteaptă să-și demonstreze abilitățile de captură aerială vor fi cu siguranță încântați de propunerea celor de la Yuneec. Intitulată Mantis Q, drona din imaginile alăturate incorporează o serie de atuuri foarte greu de ignorat.

Disponibilă pentru precomandă la prețul de aproximativ 500 de dolari, Yuneec Mantis Q este alternativa perfectă pentru modele de două ori mai scumpe din portofoliul liderului de piață. Acest ansamblu gata de acțiune include un sistem performant de captură la rezoluție 4K cu stabilizare electronică de imagine și o serie de funcții menite să elimine nevoia unor cunoștințe avansate de pilotaj.

Pe lângă faptul că merge singură într-o varietate foarte mare de scenarii, drona are un sistem de stabilizare și localizare în interiorul căminului pe bază de sonar și infraroșu. Astfel, chiar și dacă îți propui să o utilizezi în locuri surprinzător de strâmte, vei fi bucuros să afli că este foarte improbabil să se lovească de vreun perete.

Faptul că include un mecanism pentru detectarea fețelor și un sistem de control vocal este doar cireașa de pe tort.

Introducing-the-Yuneec-Mantis-Q

Din alt punct de vedere, poți să folosești și ca dronă de curse, având în vedere viteza maximă foarte generoasă de aproximativ 70 de kmph. Autonomia de zbor este de aproximativ 33 de minute.

Prin prisma elicelor pliabile, a greutății totale de aproximativ 450 de grame și a lungimii de 16,7 centimetri, sunt puține motive să nu o iei cu tine în fiecare deplasare din vacanță. Singurul ei minus, dacă-l putem considera așa, ține de faptul că nu are o cameră mobilă în față și ești limitat doar la imortalizarea unor cadre pe orizontală.

În cazul în care nu vrei doar dronă cu o baterie la 500 de dolari, pentru 150 de dolari în plus te poți bucura de o geantă și alte două baterii suplimentare, pentru proiectele tale mai elaborate.

Citește și:
Etichete: