YouTube te va lăsa să postezi Stories, chiar dacă e inutil

YouTube te va lăsa să postezi Stories, chiar dacă e inutil

Stories au devenit populare pe platformele de socializare, dar acum s-ar putea să devină ceva destul de penibil, mai ales că ajung pe YouTube.

Inițial, puteai găsi Stories pe Snapchat, unde a apărut inițial acest concept. Au fost preluate de către Instagram, unde s-au dovedit a fi un real succes, iar apoi au fost implementate și pe celelalte platforme deținute de Zuckerberg: Facebook, Messenger și WhatsApp, unde nu prea vezi la fel de multe Stories postate zilnic.

Dacă credeai că nu mai ai unde să primești această opțiune, care începe chiar să devină obositoare, te-ai înșelat. YouTube este cea mai nouă platformă unde ar urma să fie disponibile Stories, cu toate că ar fi destul de inutile.

youtube stories

Cei de la Android World au descoperit noutatea, care pare să fi fost livrată la pachet cu modul întunecat pentru YouTube pe Android. Interfața YouTube Stories este aproape identică cu cea de pe Instagram, așa că dacă ai vrea neapărat să folosești Stories aici, nu vei avea prea mari probleme cu acomodarea.

Momentan, funcția pare să fie disponibilă doar unui număr limitate de utilizatori, ceea ce indică faptul că este încă în teste. Nu avem niciun detaliu oficial cu privire la funcționalitatea Stories în YouTube și nici nu știm când vor fi introduse acestea.

Există o șansă ca noua funcție să fie totuși diferită în cadrul YouTube decât pe celelalte platforme. Având în vedere că site-ul oferă conținut video, poate că Stories vor fi legate de acest specific, pentru a le oferi creatorilor de conținut posibilitatea să publice rapid update-uri video fără să dedice un clip nou pentru asta, spre exemplu. Altfel, formatul nu devine decât o copie deja răsuflată după toți ceilalți.

Citește și:
Etichete: