Trafic, frumos: Pornhub a avut creștere imensă când a picat YouTube

Trafic, frumos: Pornhub a avut creștere imensă când a picat YouTube

În noaptea de 16 octombrie, YouTube a picat pentru o oră jumate. Problemele s-au rezolvat, dar acum e timpul să aflăm ceva și mai frumos: ce s-a întâmplat cu Pornhub în timpul acesta?

În timpul întreruperii funcţionării YouTube, despre care Google n-a oferit mai multe informații, utilizatorii au reuşit să acceseze ocazional prima pagină a platformei. Clipurile n-au funcționat. Ora de chin, dacă vrei s-o vezi așa, a fost însă o mină de aur pentru Pornhub.

Între orele 20 și 23, traficul Pornhub a fost la cel mai înalt nivel. Problemele YouTube au fost între 21:30 și 22:45. Traficul Pornhub a atins un vârf de 21% creștere la ora 22.

Da, există și o listă cu cele mai căutate cuvinte cheie. ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) e în top, creștere de 201%. ASMR înseamnă căutarea plăcerii în diverși stimuli: olfactivi, auditivi sau vizuali. De exemplu, sunt oameni care găsesc plăcere că aud respirația cuiva.

Problemele cu YouTube s-au văzut și în traficul Pornhub. Pe locul doi, cu o creștere de 183%, se regăsește cuvântul cheie „youtube”. Lista continuă cu: roleplay, stormy daniels, wwe, dar și college.

YouTube Pornhub trafic 2

Mai interesant e că oamenii au dat clipurile cu pisici de pe YouTube pe pornografia de pe Pornhub, dar au păstrat niște interese.

De exemplu, au fost în topul căutărilor: twerk, fortnite, minecraft, pokemon, twitch sau overwatch. Gaming, în mare parte, dar și twerk, trend care a prins formidabil pe YouTube și Instagram.

YouTube Pornhub trafic

Oricum, mai trebuie să știi că lumea se pregătește de Halloween. Pe ultimul loc în topul Pornhub se regăsește căutarea „halloween” (creștere 51%). Sărbătoarea este pe 31 octombrie și, la o adică, dacă tot a picat platforma video „concurentă”, merită un pic de research pe Pornhub.

În ceea ce privește produsul Google, problemele – raportat la ora României – au fost la 3 dimineața. Pe la 6 dimineața, după o oră și jumătate, au fost restabilitate toate funcționalitățile. Cel mai probabil ai ratat căderea YouTube.