YouTube: atac armat în sediul companiei

YouTube: atac armat în sediul companiei

Campusul companiei YouTube pare să fi fost atacat de către cel puțin o persoană care trage cu o armă atât în interior, cât și în exteriorul clădirii.

Sediul YouTube este scena unui atac armat, după ce mai multe persoane au postat pe rețelele sociale mesaje cu referire la eveniment, iar poliția a ajuns acolo în urmă cu puțin timp. De asemenea, postul local de știri KRON a informat că au fost făcute mai multe apeluri la numărul de urgență 911.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Google susține că aceștia colaborează cu autoritățile și vor oferi informații oficiale imediat ce acestea vor fi disponibile.

Poliția a ajuns la fața locului și i-a îndrumat pe oameni să părăsească zona. Se pare că echipele de intervenție au început evacuarea sediului. Între cei evacuați se află și Vadim Lavrusik, membru în echipa de producție YouTube Live; acesta a fost și între primii care au postat pe Twitter cu privire la împușcături. De asemenea, cei de la ABC 7 News au un stream în direct cu situația de la fața locului, care poate fi accesat aici.

Conform celor de la ABC 7 News, mai multe persoane ar fi rănite, iar una dintre ele ar fi fost împușcată în piept. Un angajat susține că toate cele 1.700 de persoane ar fi fost evacuate din clădirea YouTube. Mai mulți răniți ar fi fost duși deja la spitalele din zonă.

[readmore]

Cele mai noi informații de la fața locului, oferite de un reporter ABC 7 News, atacatorul ar fi o femeie caucaziană, care poartă o bluză de culoare închisă și are pe cap o bandană.

Un martor a declarat că se afla la lucru atunci când a fost declanșată alarma. A plecat de la sediu pe skateboard, iar atunci când trecea prin zona din preajma clădirii, a văzut o persoană întinsă pe jos, din cauza a ceea ce el presupunea a fi o împușcătură. Totuși, acesta spune că atacatorul ar fi fost un bărbat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI