Schimbarea WhatsApp care face ordine în haosul mesajelor de grup

Schimbarea WhatsApp care face ordine în haosul mesajelor de grup

Dacă folosești WhatsApp, mai mult ca sigur ai avut și tu problema asta – ești pe mai multe grupuri care te spamează toată ziua, iar atunci când chiar te interesează o informație și vrei să o cauți nu prea ai cum. Din fericire, zilele alea au luat sfârșit deoarece WhatsApp a venit cu o funcție care rezolvă problema.

Aplicația folosește un instrument de tip „catch up” care îți permite să derulezi rapid mesajele în care ești menționat sau în care cineva ți-a răspuns. Pentru a face asta, trebui să apeși pe butonul de „@”, care apare în colțul din dreapta jos al chat-ului.

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook a anunțat, de asemenea, că chat-urile grupurilor vor avea o scurtă descriere care să indice scopul chat-ului. Acesta poate fi găsit în opțiunea de „Add group description”, care se află în secțiunea de „Group info”. Descrierea respectivă va apărea în momentul în care o nouă persoană se va alătura grupului.

În plus, WhatsApp a mai adăugat o opțiune care le oferă mai mult control administratorilor de grup (admin). Astfel, va fi la latitudinea lor dacă celelalte persoane din grup vor putea schimba subiectul, pictograma și descrierea grupului – lucruri care înainte puteau fi făcute de oricine și care pot fi modificate în secțiunea de „Group Settings”.

„De asemenea, am introdus o funcție prin care utilizatorii să nu mai poată fi adăugați de mai multe ori în grupurile pe care le-au părăsit”, a declarat compania în postul de pe blog care anunță lansarea. În plus, creatorii grupurilor nu mai pot fi eliminați acum din grupurile pe care le-au inițiat.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de noile îmbunătățiri este să te duci în App Store (pentru Iphone) și în Google Play (pentru Android) și să apeși pe butonul de actualizare.

Citește și:
Sursa: Tech Crunch