Românca țepuită în Italia de o vrăjitoare din România e ca o poveste de film

Românca țepuită în Italia de o vrăjitoare din România e ca o poveste de film

Sunt oameni care fac bani pe spinarea altora. Nu este o noutate. E doar surprinzător că sunt oameni capabili să bage 15.000 de euro în „puterea” unei vrăjitoare.

O româncă a plecat în Italia și a luat cu ea toate credințele în pietre pe care le-a învățat în România. Acolo, o altă româncă practica arta pură a vrăjitoriei. Totul a început de la concluzie: femeia țepuită era blestemată. Scăparea putea fi adusă doar cu 15.000 de euro.

Evenimentele între cele două femei s-au derulat în vara lui 2016. Prima a întâlnit-o pe-a doua pe Facebook. Au discutat pe mail, pe rețeaua socială și s-au întâlnit în Lazio. De-a lungul unui an, femeia a plătit circa 15.000 de euro ca să scape de farmece și să ducă o viață mai bună, probabil.

Abia când aproape a rămas fără bani în buzunar, și când și-a dat seama că nu s-a schimbat nimic la viața ei după ce a plătit ghicitoarea, femeia a apelat la serviciile poliției. „Colaborarea” dintre cele două a presupus și ca prima să facă naveta între Montevarchi în Ladispoli, unde locuia vrăjitoarea.

Conform relatărilor din presa din Italia, vrăjitoarea a început cu dat în cărți și întrebări și răspunsuri despre dragoste, sănătate și muncă. Pe măsură ce-au trecut lunile și întâlnirile s-au derulat, a insinuat că femeia e blestemată. Pentru a scăpa de probleme au fost necesare ședințe de spiritism și alte trucuri care să-i ia ochii.

Banii au fost plătiți prin transferuri bancare, numerar sau prin ordine de plată.

Odată ce-a fost contactată poliția, activitatea vrăjitoarei a început să fie cercetată de autorități. Ea este acuzată de înșelăciune. Victima mai poate spera că își va recupera măcar o parte din bani.

Chiar și așa, asta nu înseamnă că este singura care se ocupă cu astfel de servicii. Este însă frumos și magic, cumva, că cele două s-au găsit fix în Italia și au reușit să profite una de pe urma celeilalte fără ca celei păgubite să i se pară ciudat că sesiunile dintre ele n-au rezultat.

Citește și: