Cum va arăta Volkswagen Touareg, SUV-ul care va fi lansat la Beijing

Cum va arăta Volkswagen Touareg, SUV-ul care va fi lansat la Beijing

Nemții de la Volkswagen au publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generații Volkswagen Touareg. Acestea vin după ce a fost prezentat și un clip în care se pot vedea imagini cu un prototip acoperit cu camuflaj.

Pe unul dintre conturile de YouTube ale Volkswagen, denumit Volkswagen News, au fost publicate imagini cu un prototip acoperit cu camuflaj. Este vorba despre noul SUV Touareg, una dintre cele mai așteptate mașini ale anului 2018. Filmările cu SUV-ul au avut loc în Spania. Înregistrarea a adunat câteva zeci de mii de vizualizări în doar câteva zile.

Volkswagen susţine că noul Touareg va avea numeroase sisteme de asistenţă care vor spori nivelul de siguranţă şi de confort. Astăzi, nemții au publicat două imagini cu interiorul mașinii.

Volkswagen Touareg

În fotografii se poate observa că noul Touareg va integra o planșă de bord digitală alcătuită din două ecrane, unul de 12 inci, celălalt de 15 inci. Conform producătorului, acestea sunt unele dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa lui Touareg. Bordul automobilului va îmbina accesoriile fabricate din lemn cu elemente produse doar din aluminiu.

Cea de-a treia generație a Volkswagen Touareg va beneficia atât de direcție integrală, cât și tracțiune integrală. Până la viteze de 37 km/h, roțile din spate vor vira în direcția opusă roților de pe puntea față. Mașina va avea, de asemenea, extrem de multe sisteme de asistenţă care vor ridica nivelul de siguranţă şi de confort.  Noul Touareg se va construi pe aceeași platformă pe care sunt fabricate modelele Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus și Porsche Cayenne, celelalte SUV-uri de top ale grupului Volkswagen.

Nava-amiral a mărcii, noul Volkswagen Touareg, va fi prezentată pe data de 23 martie, într-un eveniment spectaculos la Beijing.

Volkswagen Touareg, curiozități și cifre

Prima generație a lui Volkswagen Touareg a ieșit pe piață în anul 2002. A doua generație marca Volkswagen Touareg a fost lansată în februarie, 2010.

[readmore]

Volkswagen Race Touareg 2 a fost o mașină de competiție pentru off-road, special concepută pentru a participa la raidurile de raliu cu obiectivul principal de a câștiga Raliul Dakar. În 2003, Volkswagen  Touareg a fost desemnat „Best Luxury SUV” de către publicația Car and Driver magazine.

Într-un moment arhicunoscut, cei de la emisiunea Fifth Gear au folosit un Touareg ca să tracteze un avion Boeing 747.

Citește și:
Etichete: