Vedeta care-l va interpreta pe Geralt în serialul The Witcher de pe Netflix

Vedeta care-l va interpreta pe Geralt în serialul The Witcher de pe Netflix

Știm de ceva timp că Netflix va adapta cărțile și jocul video The Witcher într-un serial TV. Marele mister în legătură cu cine va interpreta rolul lui Geralt of Rivia a fost dezvăluit.

Henry Cavill va interpreta rolul principal din serialul de opt episoade de pe Netflix bazat pe cărțile The Witcher, potrivit Variety.

Pentru Geralt of Rivia se vehiculau mai multe variante, iar una dintre ele era Mads Mikkelsen, actorul cunoscut din producții ca Hannibal, The Hunt, Doctor Strange și Valhalla. Pentru Mikkelsen, fanii au făcut chiar și un trailer pentru a le arăta producătorilor serialului că s-ar potrivi. Printre favoriți se numărău Viggo Mortensen (The Lord of The Rings), Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) sau Travis Fimmel (Vikings). Se pare că Henry Cavill a adus ceva ce producătorilor le-a plăcut. Probabil și popularitatea actorului și-a spus cuvântul asupra acestei decizii.

Acesta va fi primul rol pe TV al lui Cavill din 2010 când a apărut în drama „The Tudors”. Actorul britanic este cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele blockbuster precum Man of Steel, Batman v Superman sau Mission: Impossible – Fallout.

Persoana desemnată pentru a realiza acest proiect este Lauren Schimidt Hissrich care a fost producător la mai multe seriale precum Parenthood, Daredevil sau The Defenders. Hissrich are experiență ca scriitor fiind responsabilă de realizarea a mai multe episoade din producțiile menționate anterior. Ea și-a făcut debutul ca scriitor pentru celebrul serial politic The West Wing.

Pe lângă Geralt, rolurile disponibile sunt: Yennefer, Ciri, Roach (da, calul), Triss Merigold, Dandelion (cunoscut în cărți ca Jaskier), Cahir, Regis, Vilgefortz, Emhyr, Milva, Leo Bonhart, Borsch Three Jackdaws.

The Witcher a început ca o serie de povestiri scurte publicate în anii 80 în Polonia de autorul Andrzej Sapkowski. Cea mai recentă carte din acest univers a fost publicată în 2013. Opera autorului a fost transformată într-o serie de trei jocuri video de succes.

Sursa: Variety