Marea problemă cu iPhone după ultima actualizare de iOS

Marea problemă cu iPhone după ultima actualizare de iOS

De cele mai multe ori, actualizările de firmware vin cu un beneficii importante pentru utilizatorii de smartphone-uri, dar iOS 11.4 se pare că a făcut mult rău posesorilor de iPhone.

Au trecut deja câteva săptămâni de când Apple a lansat cea mai recentă variantă a sistemului de operare pentru iDevice-uri. iOS 11.4 trebuia să elimine o serie importantă de bug-uri de funcționalitate în iPhone-uri și să includă câteva funcții noi, precum suportul pentru AirPlay 2.

Din păcate, se pare că un număr important de utilizatori care au făcut tranziția la noul firmware se plâng de o scădere semnificativă a autonomiei telefonului.

Este suficient să intri pe această pagină oficială a forumurilor Apple și vei vedea o serie stufoasă de plângeri pe marginea scăderii autonomiei după instalarea iOS 11.4. ”Am aceeași problemă cu 6S+ al meu. A fost în regulă înainte de update. Sănătatea bateriei figurează ca fiind la 90%.

Cu toate acestea, m-am uitat cum a scăzut de la 50% la 20% în doar câteva minute fără să-l folosesc. M-am uitat prin toate setările și nu pot să văd nimic ce am avut înainte dezactivat și s-a activat automat cu acest update referitor la economisirea bateriei. Orice cauzează problema trebuie remediat cât se poate de repede.”

Mesajul utilizatorului de mai sus a fost repetat într-o formă sau alta de mai multe persoane și este important de reținut că e departe de a fi prima oară când aflăm că un update de iOS vine cu probleme de autonomie. Au mai existat câteva versiuni de iOS în trecut care au supărat posesorii de iPhone din cauza faptului că bateria a început să li se descarce foarte repede după update.

În trecut, soluția a fost să-ți faci un backup la telefon prin iTunes, să-ți restaurezi telefon la setările din fabrică și să-ți reinstalezi versiunea completă a celui mai nou firmware de la Apple prin calculator, nu prin wireless direct pe telefon.

După aceea, îți restaurezi backup-ul cu toate datele personale și ar trebui să nu mai întâmpini probleme. În altă ordine de idei, ar fi drăguț ca Apple să găsească o soluție pentru evitarea pentru totdeauna a acestor situații pe viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: