Trailerul la Stargate Origins îți aduce aminte de Indiana Jones și nu e rău

Popularitatea Stargate nu se compară cu cea a Star Wars sau Star Trek, dar fanii francizei se vor bucura să vadă primul trailer pentru noul serial.

Nu toți avem o fascinație pentru SF-uri în spațiu, nave spațiale sau războaie intergalactice. Ca urmare, indiferent cât de mare este amploarea interesului publicului larg pentru unui dintre multiplele lung metraje sau seriale Star Trek, este posibil să nu te prindă. Pe de altă parte însă, Stargate s-ar putea să fie pentru tine. E ceva surprinzător de atrăgător când te uiți la un portal fantastic ce te poate transpune în timp și spațiu.

Cei de la MGM sunt convinși că numărul fanilor Stargate este atât de mare, încât poate justifica un serviciu de streaming dedicat francizei. Platforma cu pricina este intitulată Stargate Command și include tot ce s-a creat vreodată sub acest brand de-a lungul anilor. Site-ul este accesibil la adresa origins.stargatecommand, dar poate fi accesat și sub formă de aplicație standalone pentru iOS și Android.

Pe Stargate Command, plătești o taxă unică de 20 de dolari și ți-ai câștigat accesul la tot ce înseamnă Stargate. Asta se traduce prin aproximativ 350 de ore de SG-1, Atlantis, Universe și trei lung metraje. Volumului de conținut existent, pe 15 februarie se va adăuga Stargate Origins, un nou serial original care s-ar putea să ajungă și pe un post de televiziune tradițional, dar pentru început va fi doar pe Stargate Command.

În privința poveștii din noul serial, acțiunea se va concentra pe viața lui Catherine Langford, fiica persoanei care a descoperit poarta stelară pe planeta noastră. Pentru că acțiunea se petrece în 1939, Langford duce o luptă acerba cu naziști, încercând în același timp să afle cu ce se mănâncă Stargate. Per ansamblu, serialul pare să fie unul destul de bine produs și încărcat de efecte speciale. Va fi interesant de văzut cât de mult vor empatiza cu noua poveste fanii serialelor clasice.

Alexandru Puiu
19:44 02.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video