Stargate Resistance ajunge pe PC în 2010

Stargate Resistance ajunge pe PC în 2010

[galleria]

MMO-ul (massively multiplayer online) Stargate Worlds este încă în lucru, dar asta nu îl împiedică pe developer-ul Cheyenne Mountain să aducă ceva nou între timp. În ultimele luni, studioul Firesky a pregătit pentru fanii Stargate un nou titlu care va fi lansat în primul trimestrul al anului 2010: Stargate Resistance.

Jocul este un 3rd person online shooter pentru PC în care oamenii călătoresc cu ajutorul porților stelare prin galaxie pentru a împiedica o invazie masivă din partea System Lords. Jucătorii se pot implica în luptă de oricare parte a baricadei. Pot alege partea oamenilor, reprezentată de clasele Soldier, Commando și Scientist sau pe cea a System Lords, unde au opțiunile Jaffa, Ashrak și Goa’uld. Va exista și un sistem de ranking, pe măsura acumulării de experiență, însă beneficiile înaintării în grad nu sunt deocamdată puse la punct.

Dezvoltatorii promit trei elemente esențiale care vor constitui centrul de interes al Stargate Resistance: un joc fluid, bazat pe echipă, luptă autentică și hărți minunate, concepute special pentru a conferi dinamism conflictului.

Jocul, bazat pe motorul grafic Unreal 3, se află acum în stadiul final de lucru, iar cei de la Cheyenne Mountain tocmai au lansat și un site oficial pentru noul titlu.

Sursa: Kotaku