Top 10 cele mai descărcate jocuri pe iPhone

Top 10 cele mai descărcate jocuri pe iPhone

App Store a împlinit anul aceste zece ani de existență. Cu această ocazie, ar fi bine să vedem care au fost cele mai descărcate jocuri și alte aplicații utile.

AppAnnie, un serviciu de monitorizare a aplicațiilor mobile, a realizat câteva clasamente ale celor mai populare și mai descărcate jocuri din App Store, dar și cele care au adus cel mai mult profit dezvoltatorilor.

Top 10 cele mai descărcate jocuri pe iPhone

Primul top 10 se referă, așadar, la cele mai descărcate jocuri din App Store, pe care, cu siguranță și tu ai încercat măcar unul dintre ele cândva. Cel mai popular este indiscutabil Candy Crush Saga. El este primul în topul celor mai populare jocuri și nu mai e nicio îndoială, dacă e să ne gândim că în fiecare zi poți vedea în metrou sau autobuz pe cineva jucând Candy Crush.

 1. Candy Crush Saga
 2. Subway Surfers
 3. Fruit Ninja
 4. Clash of Clans
 5. Honour of Kings (Arena of Valor)
 6. Minion Rush
 7. Angry Birds
 8. Temple Run 2
 9. Temple Run
 10. Asphalt 8: Airborn

Top 10 cele mai profitabile jocuri pe iPhone

Cum aproape nimic în lume nu e gratis, e bine să vedem și care sunt cele mai profitabile dintre aceste jocuri pentru dezvoltatori. Clash of Clans este conduce detașat clasamentul, iar pentru unii nu e chiar o surpriză. PE locul doi e Candy Crush, iar lista continuă

 1. Clash of Clans
 2. Candy Crush Saga
 3. Monster Strike
 4. Puzzle & Dragons
 5. Honour of Kings
 6. Fantasy Westward Journey
 7. Game of War – Fire Age
 8. Fate/Grand Order
 9. Clash Royale
 10. Pokemon Go

Top 10 cele mai descărcate aplicații pe iPhone

Când vine vorba de aplicații, nu e greu de intuit. Cea mai descărcată este Facebook, desigur, urmată de Facebook Messenger, YouTube, Instagram și toate aplicțiile care dau acces la rețelele sociale.

 1. Facebook
 2. Facebook Messenger
 3. YouTube
 4. Instagram
 5. WhatsApp Messenger
 6. Google Maps
 7. Snapchat
 8. Skype
 9. WeChat
 10. QQ

[readmore]

Top 10 cele mai profitabile aplicații pentru iOS

Aplicațiile care aduc cei mai mulți bani dezvoltatorilor sunt și printre cele mai descărcate. Prima în clasament este Netflix, pentru că tot mai multă lume preferă să urmărească un serial de pe telefon, oriunde s-ar afla. E urmată apoi de Spotify, considerată cea mai tare aplicație pentru muzică.

 1. Netflix
 2. Spotify
 3. Pandora Radio
 4. Tencent Video
 5. Tinder
 6. LINE
 7. iQIYI
 8. NBO NOW
 9. Kwai
 10. QQ
Sursa: AppAnnie