Faptul divers din cinematografie: când Tom Cruise aleargă filmul face bani

Faptul divers din cinematografie: când Tom Cruise aleargă filmul face bani

Este binecunoscut faptul că Tom Cruise a devenit un simbol al actorilor din filmele de acțiune. Își face propriile cascadorii și aleargă mult și, se pare că, cu cât aleargă mai mult cu atât mai mulți bani încasează filmele sale la box-office.

Actorul are acum 56 de ani, dar asta nu înseamnă că se oprește să mai apară în filme de acțiune. Dimpotrivă, Cruise nu numai că face astfel de filme în continuare, dar aleargă și mai mult. Cei de la rottentomatoes.com au mers mai depare și au calculat cât a alergat actorul în filmele sale.

Actorul a alergat mai mult într-un singur film în 2006 decât a făcut-o în toate filmele (12 la număr) din anii ’80.

Ei au numărat secundele în care el apare alergând apoi au presupus că parcurge distanța cu 4.4 metri pe secundă. Așadar, au stabilit că Tom Cruise a alergat vreo 7,3 kilometri în toate filmele sale. Mai jos este un top cu filmele în care-l vezi pe Cruise alergând.

  1. Mission: Impossible III – 979 metri
  2. Mission: Impossible – Ghost Protocol – 934 metri
  3. War of the Worlds – 534 metri
  4. Minority Report – 476 metri
  5. The Firm – 378 metri
  6. Edge of Tomorrow – 324 metri
  7. Jack Reacher: Never Go Back – 320 metri
  8. The Mummy – 311 metri
  9. Mission Impossible – Rogue Nation – 306 metri
  10. Vanilla Sky – 253 metri

Tot datele arată că atunci când Cruise aleargă peste 300 de metri atunci nota obținută de film pe rottentomatoes este în medie de 71%. De asemenea, este menționat că aceste filme au mai mult succes la box office, cu o medie de 538 de milioane de dolari.

În realizarea acestui clasament nu s-a luat în calcul cel mai recent film al său, Mission: Impossible – Fallout, ce se lansează în România pe 3 august. Noi am fost și am văzut filmul și vă putem spune că Mission: Impossible – Falloout este cel mai bun film din seria care a început acum mai bine de 22 de ani. Recenzia completă o puteți citi aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Mashable