Tinder îți face viața mai ușoară, dar pentru asta îți cere bani

Tinder îți face viața mai ușoară, dar pentru asta îți cere bani

Tinder continuă să fie una dintre cele mai populare aplicații de agățat la nivel global, iar acest detaliu se datorează faptului că beneficiază deseori de actualizări.

În cazul în care nu ai încercat niciodată Tinder, îndrăgita aplicație de mobil face valuri la nivel internațional și este folosită de foarte multe persoane din fiecare colț al mapamondului. La bază, Tinder este o rețea de socializare gratuită în care îți definești un profil prin intermediul câtorva poze și, opțional, a câtorva cuvinte despre tine.

La pasul următor, îți trec prin fața ochilor profilele altor utilizatori. Dacă îți place unul dintre ele, este suficient să faci un swipe spre dreapta. În cazul în care individul sau individa nu este pe gustul tău, poți face un swipe spre stânga.

Dacă atât tu, cât și persoana de la capătul firului ați făcut swipe spre dreapta, puteți începe un dialog care s-ar putea reflecta într-o întâlnire în lumea reală.

Tinder face bani datorită abonaților la Tinder Gold. Respectiva subscripție se reflectă în câteva funcții suplimentare care te-ar putea încânta, dacă ești utilizator înverșunat al serviciului.

Cea mai recentă funcție disponibilă doar pentru abonații la Gold este intitulată Picks și se reflectă în generarea unor persoane sugerate pe care le poți accesa cu ușurință prin intermediul unui buton dedicat în interfața aplicației.

Respectivele recomandări pleacă de la profilul tău, interesele tale, hobby-uri și swipe-urile tale anterioare manifestate in-app.

Noua funcție este disponibilă momentan doar în 10 țări, printre care nu se numără și România, da ar trebui să fie implementată la nivel global în viitorul apropiat. Aceasta se ascunde în spatele unui diamant în partea de sus a ecranului Discovery.

Deși conținutul din spatele secțiunii Picks poate fi accesat de către orice utilizator de Tinder, pentru a interacționa cu respectivele recomandări, trebuie să plătești. Altfel, nu le vei putea vedea profilul, nu vei putea face un swipe la dreapta și așa mai departe.

Citește și: