14 ian. 2018 | 17:44

Teoriile conspirației care ne vor lua cu asalt în 2018

ACTUALITATE
Teoriile conspirației care ne vor lua cu asalt în 2018

Noul an aduce cu el de toate pentru toți, inclusiv noi teorii ale conspirației care să ne amuze și să ne enerveze în același timp.

Dacă ne uităm la trenduri, la tehnologie și la interesele politice globale, e ușor să ne dăm seama ce teorii ale conspirației vor începe să se răspândească. Cei de la Ranker au realizat un top cu teoriile conspirației care vor apărea în acest an.

Teoriile conspirației care vor fi populare în 2018: Bitcoin este folosit pentru a duce la un colaps al sistemului economic

În 2017, valoarea Bitcoin a avut atât creșteri, cât și pierderi enorme. Deși criptomonedele au un oarecare impact asupra economiei, unii oameni cred că acestea au fost atât de mediatizate pentru că „globaliștii” vor să conducă la falimente claselor cu venit mai mic.

Jeff Berwick este un fan al teoriilor conspirației și crede că așa-zișii globaliștii investesc sume imense de dolari în Bitcoin, până va ajunge la 100.000 de dolari, De acolo, el este sigur că va urma un colaps economic.

Teorii ale conspirației din 2018: apa „crudă” este varianta mai bună la apa îmbuteliată

apa cruda

Această apă crudă este, de fapt, apă care nu a fost sterilizată în vreun fel. Tăticul acestei teorii este Mukhande Singh, fondatorul unui startup numit Live Water. El este de părere că apa care a fost sterilizată și tratată nu este de încredere. Mai exact, Singh spune că apa de la chiuvetă este „apă de toaletă cu anticoncepționale în ea”. A subliniat că fluorul și cloramina din apă duc la probleme ale sănătății dentare și mintale. Oricum, teoria se adresează oamenilor care au bani și nu știu pe ce să îi cheltuie, pentru că 3,7 litri de apă crudă costă 37 de dolari,

Teorii ale conspirației care nu mor: computerele (cuantice) vor fi aici pentru a face sclavi din oameni

matrix

Această teorie îți va aduce aminte de Matrix. Ea se referă la presupusul scenariu în care mașinile preiau controlul umanității și acum e rândul celor cuantice. Asta ar însemna ca oamenii să ajungă într-un tărâm mai puțin material. Însă aici intervine problema fanilor acestei teorii – totul este un truc pentru a ne răpi libertatea de gândire și de a ne face sclavi ai inteligenței artificiale.

Teoriile conspirației din 2018: mass-media va conduce la un genocid al albilor

arma

A pornit 2018 cu știri despre administrația Trump, Brexit, comploturi rusești și un posibil război nuclear. Toate aceste știri dau naștere unor teorii ale conspirației din ce în ce mai sumbre. Astfel, extremiștii teoriilor conspirației sunt de părere că mass-media încearcă să dea startul unui genocid al persoanelor albe.

Teorii ale conspirației care vor lua amploare în 2018: Pământul ascunde o altă lume în subteran

pamant gol

Dacă până acum ai crezut că teoria Pământului plat este nebunească, atunci nu ai auzit de teoria Pământului gol. Ea revine la suprafață constant, o dată la câțiva ani. Ea cuprinde zeci de ipoteze. Cele mai populare spun că în centrul Pământului se află naziști, extratereștri, un soare interior și supraviețuitori de pe Atlantida. În mediul onlne se discută des despre expediții către centrul Pământului, dar niciuna nu a dus la o inițiativă concretă până acum.