18 dec. 2018 | 16:30

Vei putea cumpăra televizorul rulabil de la LG din 2019

ACTUALITATE
Vei putea cumpăra televizorul rulabil de la LG din 2019

La începutul acestui an, LG a anunța televizorul 4K pe care-l poți rula ca pe un covor și să rămână funcțional. Acum, LG este gata să-l aducă pe piață.

Spre suprinderea celor prezenți la târgul de tehnologie de la Las Vegas, LG a prezentat primul televizor Ultra HD ce poate fi rulat ca un covor. Acesta este gigantic, cu o diagonală de 65 de inci și se pare că se va preta pentru o varietate foarte mare de scenarii și spații restrânse. Conform specificațiilor oficiale, când nu-l folosești, este foarte ușor să-l rulezi și să-l ascunzi într-un colț al camerei sau după dulap.

A părut ca o mișcare din partea LG ce poate să fcă nu neapărat ca un produs pentru consumator. Ei bine, se pare că surse din companie au declarat pentru Bloomberg că televizorul ar putea fi cumpărat începând cu anul viitor. Iar acestă dezvăluire ar putea fi făcută tot la CES în Las Vegas. Potrivit unor documente internet, cei de la LG plănuiesc să arate acest televizor rulabil la CES 2019 și nu va fi un prototip, ci un produs ce ar putea fi și cumpărat.

Un astfel de televizor ar fi util pentru că dacă l-ai rula ai putea păstra doar o parte mică de ecran unde să vezi informații despre vreme, de exemplu sau poți să-l strângi de tot dacă ai nevoie de spațiu.

Totuși, televizorul nu este singurul lucru care se va plia la CES 2019 de la LG. Este foarte posibil ca în cadrul târgului compania să dezvălui primul telefon pliabil, însă aici informațiile sunt contradictorii deoarece sursele au declarat pentru Bloomberg că ar aduce la târgul Mobile World Congress din Barcelona un telefon 5G. Este greu de crezut că LG vrea să anunțe două mari telefoane doar la o lună distanță.

Revenind la televizor, nu știm cât va costa sau de când îl vei putea cumpăra exact, dar mai multe informații ar trebui să aflăm în ianuarie.