19 feb. 2018 | 11:24

Telekom anunță schimbarea magazinelor Germanos

ACTUALITATE
Telekom anunță schimbarea magazinelor Germanos

Telekom continuă consolidarea brandului și ultima schimbare anunțată vizează magazinele Germanos din România.

În urmă cu un an, Telekom a anunțat că magazinul online ClickShop.ro va fi închis. Ultima zi a fost 15 februarie. Telefoanele, produsele electronice și cele din sectorul IT au putut fi găsite în continuare pe site-ul magazinului Germanos. Serviciile de telecomunicații au fost disponibile via site-ul Telekom. Totodată, garanțiile produselor cumpărate din magazinul ClickShop nu au fost afectate de schimbare.

La un an distanță, Telekom se orientează spre Germanos. De acum, acestea devin Telekom în urma unui proces de rebranding. Lucrările pentru înlocuirea elementelor de identitate de marcă au început deja în opt magazine Germanos. Procesul acesta va continua pe parcursul următoarelor luni pentru întreaga rețea națională Germanos. Sunt, în prezent, 176 de magazine în România.

Procesul implică înlocuirea tuturor elementelor de identitate vizuală din magazine cu cele ale Telekom. Lucrările au fost demarate într-un număr de opt magazine situate în Blaj, București (zona Mihai Bravu), Codlea, Cluj (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Odorhei și Târgovişte. În această săptămână vor începe lucrările în alte opt magazine, cele mai multe fiind din București.

Clienții vor continua să beneficieze de aceleași produse și servicii disponibile în prezent în rețeaua Germanos. Magazinul online Germanos va fi în continuare funcțional în perioada următoare pentru orice potențial cumpărător.

Pentru a preveni orice inconveniente aduse clienților, lucrările aferente procesului de rebranding al magazinelor vor fi efectuate în afara orelor de vârf.

Această inițiativă este un pas natural în urma fuziunii tuturor operațiunilor mobile sub Telekom Romania Mobile Communications SA, ca societate care le-a absorbit, proces care s-a realizat la 1 decembrie 2017.

În octombrie 2017, Telekom a anunțat și Telekom Banking. Compania are un parteneriat cu polonezii de la Alior Bank în privința asta. Poți face cam tot ce faci și la o bancă normală, doar că ai șansa să scapi de cea mai mare parte dintre vizitele la ghișeu, dacă alegi noul serviciu.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele