Oferte Digi Mobil la telefoane premium: cât costă Samsung și Huawei

Oferte Digi Mobil la telefoane premium: cât costă Samsung și Huawei

Digi Mobil are o campanie în care a inclus cele mai noi telefoane de la Samsung și Huawei. Prețul e numai bun pentru toamnă și dacă vrei un smartphone premium.

Telefoanele Samsung au fost constant în câte o campanie de reduceri la Digi Mobil. Cel mai nou model care e inclus în campanie e Galaxy Note 9. A fost lansat în august, e disponibil și în comerțul de la noi, dar și la operatori. De la Huawei e disponibil la Digi Mobil telefonul Huawei P20 Pro.

Cum iei la ofertă telefoane Samsung și Huawei de la Digi Mobil

Trebuie să știi că atât Samsung Galaxy Note 9, cât și Huawei P20 Pro sunt disponibile în 12 rate, direct la Digi Mobil. Totodată, abonamentele încep de la 1,92 de euro pe lună.

În cazul în care vrei un Samsung Galaxy Note 9, rata pentru acesta este de 225 de lei pe lună. În cazul P20 Pro, dai 200 de lei pe lună. Vin la pachet cu abonamentul menționat mai sus.

Atenție însă: trebuie să plătești un avans pentru fiecare dintre telefoane. Pentru Note 9 plătești la Digi Mobil un avans de 1.800 de lei. În cazul P20 Pro, care e în versiunea de culoare Twilight, avansul este de 1.500 de lei.

Altfel, dacă ți se pare prea mult, oferta Digi Mobil mai are câteva modele de luat în calcul. Astfel, sunt următoarele: Galaxy A6+, Motorola G6 Play, dar și Allview Soul X5 Pro. Oferta e disponibilă pe site-ul operatorului.

Abonamentul e același, la 1,92 euro pe lună, iar ratele plătite direct la Digi Mobil înseamnă că nu trebuie să lucrezi cu vreo bancă. Totul se face la operator, de la contract la plata ratelor.

Partea și mai bună e că telefoanele nu sunt blocate în rețea. Dacă mai iei în calcul și că unele sunt dual SIM, poți folosi ce abonament vrei și cartela de la Digi s-o folosești pentru când prinzi semnal 4G și pentru internetul pe care ți-l oferă.