Star Trek Discovery primește un trailer și o dată de lansare pentru sezonul doi

Echipa din spatele Star Trek Discovery și-a făcut simțită prezența la New York Comic Con pentru a dezvălui data de lansare a sezonului doi împreună cu un trailer.

Star Trek Discovery a avut premiera anul trecut pe serviciul american de streaming CBS All Acces. În România însă, îl poți viziona pe Netflix, iar situația cu viitorul sezon are mari șanse să fie similară. La scurt timp după publicarea unui nou episod în SUA, show-ul putea fi vizionat în țara noastră.

Al doilea sezon din Star Trek: Discovery urmează să aibă premiera pe 19 ianuarie 2019. Alex Kurtzman, producătorul executiv al seriei, a dezvăluit trailerul împreună cu data premierei în cadrul unei discuții desfășurate la Madison Square Garden. În același context, am putut afla personajele care vor reveni în sezonul al doilea împreună cu personajele noi care vor fi introduse pentru prima oară în poveste.

Lista îi include pe Sonequa Martin-Green (Commander Michael Burnham), Doug Jones (Commander Saru), Shazad Latif (Ash Tyler), Mary Wiseman (Ensign Sylvia Tilly), Anthony Rapp (Lt. Commander Paul Stamets), Michelle Yeoh (Philippa Georgiou), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), Mary Chieffo (L’Rell), Anson Mount (Captain Christopher Pike) și Ethan Peck (Spock).

Deși vorbim de un serviciu de streaming, spre deosebire de formatul uzual în care Netflix îți servește sezoane noi din seriale, episoadele noi din Star Trek Discovery vor fi distribuite săptămânal.

Star Trek Discovery a trecut printr-o serie de probleme în ultimul an. Persoana responsabilă de producția show-ului a fost schimbată de câteva ori. Toate probleme s-au remediat însă și cum știm că va fi vorba de un nou sezon format din 13 episoade. Intriga celui de-al doilea sezon nu este foarte clară, dar pare să plece de la șapte semnale misterioase emise din colțuri diferite ale galaxiei și de la faptul că Spock și Michael Burnham au împărțit o viziune referitoare la un ”înger roșu”.