Spotify, oficial în România: cel mai nou loc unde îl găsești pe Florin Salam

Spotify, oficial în România: cel mai nou loc unde îl găsești pe Florin Salam

După ani buni de așteptări, Spotify intră oficial în România din 12 martie 2018. Așa că poți să-ți faci deja cont, dacă n-ai pe alte servicii.

Au trecut câțiva ani de când au început să apară zvonurile cu privire la intrarea Spotify în România, dar până acum, totul a rămas la stadiul de vorbe și n-am avut parte de acest serviciu de streaming. În schimb, au intrat altele pe piață și au reușit să-și adune o bază de utilizatori, pe care Spotify ar putea s-o conteste acum. Partea bună pentru serviciu e că ”are cu ce”.

Ce îți oferă Spotify?

Într-un cuvânt: muzică. Mai multă muzică decât poți să asculți toată viața, dar contează că ai șanse foarte mari să primești muzica de care ești interesat. Între cele 35 de milioane de melodii, sigur se găsesc și artiștii tăi preferați. Ai acces și la 2 miliarde de playlist-uri, cam pentru orice situație în care te regăsești și simți că ai nevoie de muzică.

Cât costă Spotify în România?

Prețul general pentru Spotify era de 9,99 dolari pe lună, dar având în vedere piața din România și costurile pentru alternativele actuale de streaming, ar fi fost o sinucidere curată intrarea cu un tarif de acest fel.

Astfel, Spotify în România costă 4,99 euro pe lună, asta dacă dorești varianta premium. Dacă scoți din buzunar banii, vei primi în schimb câteva funcții bune, cum ar fi acces la muzică la cerere fără reclame, conținut la 320 kbps sau posibilitatea de a descărca melodii pentru ascultare offline.

Poți folosi și varianta gratuită a serviciului, care îți oferă destul de multe, cum ar fi acces la toată muzica de pe platformă, ascultarea în modul shuffle pe dispozitive mobile și crearea de playlist-uri, printre altele.

Va fi interesat de urmărit evoluția serviciului în următoarele luni. Opțiunile de pe piață sunt deja de ceva timp aici și ar părea că Spotify a întârziat puțin cam mult. Totuși, prețul e bun, lucrurile pe care le primești sunt bune, așa că s-ar putea să existe o competiție reală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: