17 oct. 2017 | 11:00

Spotify în România: serviciul are o dată de lansare

ACTUALITATE
Spotify în România: serviciul are o dată de lansare

Spotify ajunge în România destul de curând, chiar dacă serviciul mai are parte de o mică amânare față de data inițială despre care am scris în trecut.

Spotify este unul dintre cele mai așteptate servicii de streaming în România, chiar dacă a putut și poate fi folosit la noi în țară, fără o prezență oficială. Problema e că, la fel ca în cazul oricărei alte aplicații indisponibile oficial, trebuie să te chinui ceva mai mult decât ar trebui pentru a te înregistra și pentru a putea plăti pentru serviciu. Tutorialul pentru folosirea Spotify în România e destul de stufos, însă va deveni irelevant în viitorul apropiat, din fericire.

Cea mai nouă dată de lansare confirmată pentru Spotify în România este cea de 28 noiembrie. Astfel, nu vei mai avea parte de dureri de cap când vrei să asculți muzică prin acest serviciu de streaming, accesibil cu ceva dificultăți, de obicei. Rămâne doar să așteptăm lansarea și să vedem cât de repede va prinde varianta oficială a serviciului și la noi.

Am descoperit acum ceva timp pe /r/romania, că există câteva indicii cu privire la venirea mult-așteptată a Spotify în România. Astfel, acum câteva săptămâni, un utilizator posta pe forumurile aplicației că data de lansare a serviciului de streaming în țara noastră ar fi fost 19 octombrie.

Același utilizator a mai făcut o completare pe forumuri, spunând că atunci când intri pe spotify.com, nu mai ești înștiințat că serviciul nu este disponibil în țara în care te afli. De asemenea, dacă încerci să te abonezi la serviciu, poți alege România dintre țările disponibile, după ce site-ul detectează că vrei să folosești un card de credit românesc.