Snoop Dogg vine în România: cât costă biletele la concert

Snoop Dogg vine în România: cât costă biletele la concert

După ”gafa” de acum aproape doi ani, când Snoop Dogg a dat check-in la Bogata, rapper-ul american e pregătit să revină în România, iar bilete pentru concert sunt deja disponibile.

În martie 2016, Snoop Dogg avea de concertat în Bogota, însă dintr-o eroare cauzată de cine știe ce, rapper-ul a încurcat o literă și, în loc să dea check-in în orașul cu 8 milioane de locuitori, a reușit să o facă într-un sat uitat de lume, de care n-ai fi auzit niciodată dacă nu era gafa asta. Bogata de Mureș are mai puțin de 2.000 de locuitori, dar numele satului a ajuns pe buzele tuturor după mica mare eroare a lui Snoop Dogg.

La acea vreme, artistul a promis că această eroare se va transforma și într-o realitate, iar la ceva mai mult de doi ani după întâmplare, ni se confirmă că Snoop Dogg va concerta în România. Scena hip-hop autohtonă e încă la un nivel ridicat, iar între toate trupele și artiștii români, apariția unui nume precum Dogg va face, cu siguranță, valuri.

Cât costă biletele la concertul lui Snoop Dogg

Dacă vrei să mergi la concert, poți să-ți cumperi încă de pe acum bilete ca să-l vezi pe Snoop Dogg în carne și oase. Cei de la Eventim au scos deja la vânzare prima tranșă de bilete ”Early Dogg”, pe care le poți cumpăra cu 179 de lei, până pe 29 iulie. După această perioadă și până pe 29 august, poți să îți cumperi un bilet cu 239 de lei. În ziua concertului, adică pe 29 august, un bilet va costa 250 de lei.

Au trecut deja 10 ani de la concertul lui Snoop Dogg de la Arenele Romane, așa că era timpul ca artistul să revină la noi în țară, pentru o nouă reprezentație.

Biletele pot fi cumpărate de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: