19 mart. 2016 | 11:48

Snoop Dogg promite că va vizita Bogata, Mureş

ACTUALITATE
Snoop Dogg promite că va vizita Bogata, Mureş

După ce a provocat un val de entuziasm și amuzament pe internetul românesc, Snoop Dogg a realizat gafa făcută în timpul concertului său din Bogota, Columbia și ca să nu-și lase fanii din România dezamăgiți a promis o vizită în Bogata de Mureș, pe bune.

În urma unei banale greșeli de tastare în sistemul de geotagging din Instagram, faimosul rapper Snoop Dogg s-a plasat în Bogata de Mureș în loc de Bogota, Columbia unde acesta avea de ținut un concert. Comunitatea online din România nu a ratat ocazia oferită de rapperul american și imediat a construit un site de promovare a comunei Bogata de Mureș, cu mențiunea evidentă că faimosul rapper s-a plasat (din greșeală) pe acolo.

După ce pagini întregi de meme-uri și glume legate de faimoasa greșeală de tastare a faimosului rapper s-au consumat, Snoop Dogg a decis să ne arate că s-a prins de glumă și că toată această furtună în paharul de apă al internetului românesc n-a trecut ignorată.

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Posted by Snoop Dogg on Friday, 18 March 2016

Așadar, din limbajul său de cartier putem înțelege măcar că rapperul le mulțumește fanilor săi din România pentru atenție și că plănuiește să treacă și pe la noi destul de curând. Nu e clar dacă Snoop Dogg va trece neapărat prin Bogata în caz că ar vizita România, dar de vreme ce este familiarizat cu prestarea de concerte traficanților de droguri din Columbia, nu cred că un sătuc din Europa de Est l-ar speria prea tare.

Pentru moment, preferințele culinare ale lui Snoop Dogg au rămas singurul mister neelucidat. Între o ”slănină de Aur” și o ciorbă de casă din Bogata de Mureș ar fi destul de greu de ales.