Chinezii de la Oppo au un nou telefon ieftin care să-ți placă

Chinezii de la Oppo au un nou telefon ieftin care să-ți placă

Oppo este una dintre companiile chinezești care s-a aflat pe val în 2018 și continuă seria lansărilor din acest an cu iminentul Oppo A3s.

În încercarea de a se adresa unui public cât mai larg, cei de la Oppo au un portofoliu de produse foarte diversificat, menit să surprindă o plajă foarte mare de prețuri, fără compromisuri semnificative de funcționalitate. În luna aprilie a acestui an, cei de la Oppo au anunțat A3.

Respectivul gadget entry-level a reușit la momentul respectiv să fie unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri cu două camere principale. A urmat Oppo Realme 1 cu un preț mai mic, un ecran mai puțin impresionant și camere foto care nu te-ar fi lăsat mască.

Oppo A3s este cel mai nou gadget al chinezilor și ar trebui să aibă parte de o lansare oficială în următoarele câteva săptămâni. Terminalul cu pricina este o versiune destul de apropiată ca funcționalitate de prima variantă de Oppo A3, dar are mari șanse să încânte câțiva utilizatori.

Ilustrat în imaginea de mai jos, aparatul pare să utilizeze aceeași carcasă cu unghiuri ascuțite pe spate care se reflectă într-un set de reflexii foarte interesante. La interior, micuțul folosește o combinație între un octa-core tactat la 1,8GHz, un GPU Adreno 506 și o cantitatea de RAM necunoscută, dar care s-ar putea să fie egală cu 2 sau 3GB.

Sistemul de operare preinstalat va fi Android Oreo 8.1, dar interfața nativă a celor de la Google va fi mascată cu ColorOS 5.1.

Oppo A3s

Partea de captură este asigurată de o combinație între o cameră principală de 13 megapixeli și o a doua cameră de 2 megapixeli. Senzorul principal va avea o diafragmă de F/2.2, pe când al doilea se va rezuma la F/2.4. Pentru selfie-uri ai o cameră de 8 megapixeli mai mult decât decentă cu F/2.2.

Slotul pentru SIM găzduiește în egală măsură două cartele SIM și un card microSD. Bateria de 4230 este una foarte generoasă, dar se va încărca prin microUSB, în defavoarea standardului microUSB. Nu știm încă la ce valoare se va comercializa.

Citește și:
Etichete: