11 iun. 2018 | 06:15

Sharp Aquos S3 este un telefon atractiv, în pas cu vremurile în care trăim

ACTUALITATE
Sharp Aquos S3 este un telefon atractiv, în pas cu vremurile în care trăim

Sharp Aquos S3 a fost lansat în luna martie a acestui an, dar noua variantă intitulată High Edition este mult mai capabilă decât modelul inițial.

Prima iterație de Sharp Aquos S3 nu avea margini laterale. Se bucura de un breton în partea de sus a ecranului și o ramă un pic mai mare în partea inferioară, dar nu foarte mare. La interior, folosea un Snapdragon 630 și întregul hardware se ascundea în spatele unui smartphone cu ecranul de 6 inci.

La fel de atrăgător ca modelul anunțat acum trei luni, noul Sharp Aquos S3 High Edition este construit în jurul unui Snapdragon 660, mult mai actual și mai sprinten decât 630. Cantitatea de memorie RAM a beneficiat de un upgrade până la 8GB și, pentru prima oară în cazul un smartphone al japonezilor, High Edition se bucură de posibilitatea încărcării wireless prin standardul internațional Qi. Din păcate, prin soluția fără fir, profiți de o încărcare într-un ritm de doar 7,5W. Alimentare rapidă a acumulatorului de 3200 mAh se poate efectua prin Quick Charge 3.0, doar dacă îți conectezi telefonul la priză prin intermediul portului USB-C.

În rest, vorbim de același telefon cu un panou IPS LCD cu o rezoluție FullHD+. Pe partea de captură, are două camere principale de 12, respectiv 13 megapixeli cu f/1.75. Camera frontală are în spate un generos senzor de 16 megapixeli cu F/2.0. Indiferent de cea pe care o folosești, te vei bucura de o serie de artificii software alimentate de algoritmi de inteligență artificială meniți să te ajute să arăți bine.

Prețul de achiziție pentru cel mai nou smartphone al celor de la Sharp este de aproximativ 400 de euro și poate fi achiziționat cu două tipuri de finisaj, negru și auriu. Sharp Aquos S3 High Edition va ajunge în magazinele japoneze începând cu această săptămână.Sharp Aquos s3 lansare

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele