Big Little Lies, sezonul 2: serialul HBO o va avea în distribuție pe Meryl Streep

Big Little Lies, sezonul 2: serialul HBO o va avea în distribuție pe Meryl Streep

Marile Minciuni Nevinovate sau Big Little Lies este una dintre cele mai apreciate producții HBO din ultimul deceniu și nu este o surpriză că se lucrează la al doilea sezon.

Dacă ai acces la HBO Go, ar fi păcat să nu vezi Big Little Lies. Serialul scris de David E. Kelley (Ally McBeal, Boston Legal, Goliath) a câștigat deja patru Globuri de Aur, opt premii Emmy și multe alte distincții pentru cele șapte episoade din primul sezon.

Meritul s-a datorat în egală măsură romanului original din spate scris de Liane Moriarty, cât și distribuției pe care nu ai mai văzut-o vreodată pe micul ecran.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz sau Laura Dern sunt doar câteva nume asociate proiectului difuzat de HBO. Deși ai fi fost tentat să crezi că aventurile personajelor principale s-au încheiat după primul sezon, realitatea este cu totul alta.

Au început deja filmările la sezonul al doilea și, cu toate că nu avem încă o dată de lansare precisă, are mari șanse să ajungă la TV înainte de încheierea acestui an.

Toți actorii din primul sezon își vor relua rolurile, dar vor exista și câteva caractere în plus. Cea mai importantă adiție este Meryl Streep pe care, dacă nu mă înșel, nu am mai văzut-o niciodată într-un serial, doar în lungmetraje.

În al doilea sezon din Big Little Lies, Meryl Streep va fi soacra lui Celeste, Mary Louise Wright. Poziția de regizor va fi ocupată de această dată de Andrea Arnold (American Honey).

Al doilea sezon se va extinde pe același număr de șapte episoade. Rolul de producători executivi va fi ocupat de Nicole Kidman prin compania proprie Blossom Films și Witherspoon prin Hello Sunshine. Fiecare episod va fi scris din nou de David E. Kelley și va avea la bază scrierile lui Liane Moriarty.

Citește și: