Samsung a dezvăluit televizorul cu diagonala de 3,7 metri

Samsung a dezvăluit televizorul cu diagonala de 3,7 metri

Dacă ai un perete mare acasă și nu știi ce să pui pe el, poate un televizor Samsung gigantic e ceea ce ai nevoie pentru a aduce un suflu nou camerei.

Așa cum într-o reclamă de pe la televizor auzeai întrebarea ”cât de mare e un ou mic?”, la fel te poți întreba acum ”cât de mare e un televizor mare?”, iar răspunsul depinde în funcție de producătorul pe care îl alegi ca reper. Dacă te uiți către sud-coreenii de la Samsung, s-ar putea ca un televizor mare să fie unul cu diagonala de 3,7 metri.

Ajunși la CES 2018, cei de la Samsung au vrut să spargă topurile și au venit cu un televizor imens, pe care l-au denumit destul de sugestiv, ”The Wall”, sau ”Zidul”. Având în vedere că ai de-a face cu o diagonală de 146 de inci, numele e destul de potrivit.

Televizorul Samsung beneficiază de rezoluție 4K și folosește tehnologia MicroLED, similară cu OLED. Fiecare LED microscopic poate emite propria lumină, iar astfel pot fi produse și nuanțele de negru-negru, dar și culorile aprinse pe care le vezi pe un OLED clasic.

”Zidul” vine cu margini extrem de subțiri și designul este unul modular. Samsung este de părere că asta le va permite clienților să-și creeze un televizor de dimensiuni potrivite, în funcție de dorințe.

Compania n-a dat prea multe detalii despre cum va funcționa acest design. De asemenea, nu au fost date detalii nici despre numărul de module folosite pentru televizorul imens de la CES. De aproape, marginile modulelor se pot vedea, însă de la distanță e imposibil să-ți dai seama de diferențe, mai ales când conținutul rulează pe ecran.

Momentan, televizorul e încă un concept, însă Samsung are planuri reale pentru comercializarea ”Zidului” cu diagonala de 370 de centimetri. Compania pregătește chiar un eveniment global de lansare în primăvară, unde vom afla mai multe detalii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: theverge.com