După telefonul pliabil Samsung vrea să-ți dea și o tabletă pliabilă

După telefonul pliabil Samsung vrea să-ți dea și o tabletă pliabilă

Samsung a dezvăluit recent telefonul pliabil, însă se pare că Samsung nu se va opri aici și ni se pregătește o tabletă ce se îndoaie în două locuri.

Telefonul pliabil are un display numit Infinity Flex Display și atunci când este extins telefonul are o diagonală de 7,3 inci. Dacă ai nevoie de portabilitate, poți în orice moment să o pliezi și vei obține un smartphone de dimensiuni compacte. Aceste tipuri de display-uri nu vor fi limitate doar la smartphone-uri și probabil vor fi folosite și la alte produse.

DJ Koh, președintele diviziei de mobile, a discutat cu jurnaliștii sud-coreeni, iar planurile sunt să fie produse cel puțin un milion de telefoane. Președintele a confirmat că produsul va fi lansat în prima jumătate a anului și va ajunge pe piețe precum cea din Coreea de Sud, sau din SUA, inițial.

tableta pliabila

Coreeeni nu se vor opri aici și un brevet de invenție ce a apărut pe internet ne arată că se lucrează și la o tabletă care s-ar plia în două locuri. În imagini vedem o tabletă contruită din trei elemente și ce poate fi îndoită în două locuri. Extinsă la maximum avem de-a face cu o tabletă mare cu un ecran 16:9, însă ambele laterale se pot îndoi și astfel poți obține alte două dimensiuni pentru tabletă.

Practic, Samsung vrea să-ți ofere o tabletă cu trei dimensiuni și pe care să o folosești așa cum vrei și în funcție de spațiu.

După cum știi deja acest brevet de invenție nu înseamnă că și vom vedea un astfel de produs prea curând, dar ne arată că Samsung lucrează la tehnologie și dacă totul merge conform planului s-ar putea să vedem tableta și în magazine. Oricum ar fi, este clar că Samsung vrea să profite de noul ecran flexibil și să producă produse noi cu care să te atragă. Totuși, mai rămâne să scadă și prețul deoarece telefonul anunțat s-ar putea vinde pentru 1700 de dolari.

Citește și:
Sursa: Slash Gear
Etichete: