Samsung pregătește un nou produs inovator și nu este un telefon

Samsung pregătește un nou produs inovator și nu este un telefon
11:30 01.11.2018

Ceasurile inteligente prommiteau marea cu sarea, dar niciun smartwatch nu a rupt gura târgului. Samsung este unul dintre producătorii care încă mai cred în smartwatch-uri și pregătește un model inovator.

Samsung a lansat nu de foarte mult timp Samsung Galaxy Watch, un ceas care este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente la ora actuală. Acesta rulează Tizen și poate fi folosit atât pe Android, cât și pe iOS. Totuși, chiar și așa, coreeni sunt gata să aducă un nou model pe piață.

Cei de la Samsung au publicat un brevet de invenție pentru un smartwatch care ar veni și cu un mod analog. Ceasul hibrid ar fi o îndepărtare de modelul tradițional digital pe care Samsung l-a introdus pe piață în urmă cu cinci ani.

Noul ceas are un display rotund cu o rotiță în partea dreaptă a ecranului. Ceasul va avea un touchscreen care va sta deasupra limbilor ceasului. Ora și minutele ar putea fi ușor modificate printr-o apăsare lungă pe ecran apoi mutarea manuală a limbilor. În mod normal, ceasul este trecut pe modul inteligent (smartwatch), dar dacă dorești poți trece și pe cel analog pentru o autonomie îndelungată.

Din ce putem înțelege din acest brevete este că Samsung s-a gândit că ai vrea să mai poți să te uiți la ceas și să știi ce oră, indiferent de statusul bateriei, la fel ca la un ceas analog. Ideea nu este rea și cei de la LG au realizat un ceas asemănător.

Limbile ceasului LG Watch W7 nu sunt digitale, ci reale, astfel încât pentru a vedea informația (alta decât a citi ora) pe ecran trebuie să apeși pe un buton, iar limbile se mișcă și textul se duce în sus. Nu este cel mai bun sistem și poate Samsung găsește o soluție mai inteligentă.

Să nu uităm totuși că acesta este doar un brevet și nu știm sigur dacă se va concretiza într-un produs cre să ajungă la tine sau la mine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: BGR
Etichete: