Samsung ia la mișto Pixel 3 XL și are motive bune să o facă

Samsung ia la mișto Pixel 3 XL și are motive bune să o facă

Google Pixel 3 XL ar putea fi cel mai dezamăgitor flagship lansat anul acesta, iar Samsung profită de părerile publicului larg și se ia de telefonul nu-foarte-revoluționar.

Google Pixel 3 XL a fost subiectul multor speculații de-a lungul ultimelor luni. Fanii înfocați ai seriei au tot insinuat că Google are un proiect secret, care se va materializa într-un al treilea telefon, pe lângă cele deja apărute pe internet. Totodată, aceștia n-au crezut că imaginile apărute cu Pixel 3 XL sunt reale.

Din păcate pentru fani, imaginile erau cât se poate de reale, iar telefonul se califică pentru titlul de ”ecran cu cea mai pronunțată crestătură” – în timp ce alți producători se străduiesc măcar să creeze notch-uri discrete, Google a venit cu una atât de mare, încât bara de status ar putea să se desfășoare pe două rânduri. Evident, nu se întâmplă asta, iar designul per total e destul de ciudat.

Samsung nu s-a sfiit nici în trecut să facă mișto de alți producători. La vremea lansării iPhone X, producătorul sud-coreean glumea pe seama crestăturii de pe ecran. Subiectul e încă unul bun pentru glume, iar acum a venit rândul lui Pixel 3 XL.

Pe Twitter, cei de la Samsung Mobile US vorbeau despre crestătura de pe ecranul noului telefon și au spus că ”ai putea să aterizezi un avion pe ea.”

pixel 3 xl samsung

Nu a fost singura înțepătură pe care Samsung a făcut-o față de Google. Un utilizator le-a comentat celor de la Google, susținând că aceștia au copiat mult de la Samsung și că ar trebui să învețe de la aceștia. În schimb, Samsung răspunde că ”nu oricine e făcut să conducă”.

pixel 3 xl samsung 2

Pixel 3 XL continuă tradiția primelor telefoane care vin cu un design care nu e la zi. De data asta, însă, e vorba de cel mai vizibil notch de până acum, când ceilalți producători lasă impresia că vor să reducă dimensiunile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: