Cât costă cel mai nou ceas Samsung listat deja de Orange

Cât costă cel mai nou ceas Samsung listat deja de Orange
13:53 20.08.2018

Samsung a anunțat Galaxy Watch odată cu Galaxy Note 9. Acum e listat de Orange în magazinul online pentru precomenzi.

Samsung Galaxy Watch e alternativa la Apple Watch de la compania sud-coreeană. Are un design similar cu modelele precedente, un nume mai simplu, dar și câteva opțiuni suplimentare.

Acesta este disponibil în două dimensiuni diferite adaptate: cadran de 42 mm în culorile Midnight Black şi Rose Gold sau 46 mm în varianta Silver. Are și o rezistenţă la apă de până la 5 ATM și o autonomie mai bună decât a ceasului Apple Watch.

Pentru momentele în care trebuie încărcat, acest proces se realizează cu uşurinţă prin intermediul stației de încărcare wireless. Aceasta a fost anunțată odată cu Samsung Galaxy Note 9.

Noul smartwatch Samsung listat de Orange este şi un antrenor personal. Acesta poate monitoriza 39 de activităţi sportive şi poate face în mod automat trecerea de la un sport la altul, indiferent că alegi să combini alergarea cu ciclismul sau înotul.

Galaxy Watch monitorizează starea de sănătate, oferind utilizatorilor informaţii detaliate despre ritmul cardiac și calorii, dar şi informaţii despre activitatea din timpul somnului, creând un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizează nivelul de stres pentru a te ajuta să îl reduci prin respirație ghidată.

Clienţii se pot bucura în continuare de beneficii potrivite nevoilor lor în oferta Orange. Operatorul pune la dispoziția utilizatorilor achiziția în rate gadgeturilor.

Astfel, Samsung Galaxy Watch poate fi achiziționat în orice Orange Shop, în rate pe factura Orange la un preț de la 14 euro/lună pentru variantele de 42 mm  sau cu 15 euro/lună pentru modelul de 46mm. „La liber”, modelul de 42 mm costă 300 de euro. Cel de 46 mm ajunge la 320 de euro.

Mai mult, clienţii care lansează o precomandă până pe 6 septembrie vor primi cadou un încărcător wireless pentru ceas şi telefon, plus un cadou surpriză. Ceasul inteligent va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 7 septembrie 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI