27 feb. 2018 | 09:45

Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus în România: ce preț au la Digi, eMAG și Orange

ACTUALITATE
Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus în România: ce preț au la Digi, eMAG și Orange
Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Prețul Samsung Galaxy S9 a fost comunicat și pentru România. eMAG, Digi Mobil, Orange și Vodafone au deja pagini cu precomandă pentru telefon.

Digi Mobil îți oferă telefonul Galaxy S9 la un preț de 3.999 de lei și poate fi găsit aici, în varianta neagră, sau aici, în varianta violet.

Smartphoneul Galaxy S9 are prețul de 4.399 de lei și este disponibil tot în variantă neagră, aici, sau în variantă violet, aici.

La Telekom, noul telefon Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 plus vor fi disponibile în magazinele operatorului și ale partenerilor din 16 martie. Galaxy S9 la liber va fi la un preț de 3.899 de lei, iar Galaxy S9 Plus va costa 4.399 de lei. Dispozitivele le poți găsi aici

Samsung Galaxy S9 a fost anunțat în Barcelona pe 25 februarie. E mai scump decât modelul de anul trecut, dar are și o cameră foto mult mai bună. Totodată, are câteva noutăți remarcabile pe care le-ai putea lua în calcul dacă vrei să-ți schimbi telefonul. Din fericire, pentru schimbare, Samsung Galaxy S9 e deja listat la precomandă de Orange, Vodafone și eMAG.

  • Specificații Samsung Galaxy S9: sunt două versiuni, cu ecran de 5,8 inci și 6,2 inci. Au același procesor cu opt nuclee, Qualcomm sau Exynos, folosesc camere de 12 megapixeli, iar ecranul este S-AMOLED. Diferența e că Galaxy S9 Plus are 6GB de memorie RAM (pe când Galaxy S9 are doar 4GB) și Galaxy S9 Plus are cameră duală. Ambele au 64 sau 256GB spațiu de stocare și suportă card microSD de până la 400GB.

Ce preț are Samsung Galaxy S9 la eMAG, Orange și Vodafone

Deocamdată, Samsung Galaxy S9 e listat la eMAG doar în versiune de 64GB. Costă 3.900 de lei și e disponibil în trei nuanțe de culoare (negru, albastru și mov). Samsung Galaxy S9 Plus e disponibil în aceleași nuanțe de culoare și cu același spațiu de stocare. Diferența e la bani: costă 4.400 de lei.

Trebuie să știi însă că eMAG are o promoție pentru precomandă. Dacă alegi Samsung Galaxy S9, poți economisi până la 2.200 de lei și îți va fi livrat cu șapte zile mai devreme. Campania e activă în perioada 25 februarie – 8 martie. Detaliile sunt pe site-ul magazinului.

[readmore]

Vodafone listează Samsung Galaxy S9 la 3.950 de lei (prețul e în euro pe site-ul operatorului) și-ți oferă versiunea cu 64GB spațiu de stocare. Altfel, costă peste 1.600 de lei cu abonament Super Red 45 pe doi ani. Samsung Galaxy S9 plus costă peste 4.400 de lei la liber și circa 2.050 de lei cu abonament Super Red 45.

Orange îți promite, de asemenea, că îl ai cu șapte zile mai devreme. Pe site este listat Samsung Galaxy S9 cu preț de 3.950 de lei (ca la Vodafone și aici e listat în euro), iar abonamentul este Orange Me 43 și dacă alegi așa te mai costă 2.100 de lei telefonul.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele