Samsung Galaxy S9 dezasamblat arată spectaculos în aceste poze

Samsung Galaxy S9 dezasamblat arată spectaculos în aceste poze
Sursa foto: iFixit

Samsung Galaxy S9, ca mai toate telefoanele premium din 2018, e greu de reparat. E un telefon închis într-o carcasă din sticlă și metal rezistentă la apă și praf. Aceste imagini îți arată și ce-i dincolo de prima impresie.

Samsung Galaxy S9 are specificații de top. Galaxy S9 Plus chiar și mai mult. E totodată interesant cum, la mai mult de un deceniu de la primul iPhone, toate telefoanele de top au ajuns să fie un hardware închis. Nu ai acces la baterie, nu mai există capac pe spate ușor de scos, iar cartela SIM stă într-o tavă pe care o scoți cu o agrafă.

În acest sens, e frumos să vezi cum arată măruntaiele unui telefon când cineva se apucă să îl desfacă. Ai avut deja ocazia să vezi de ce este spectaculoasă camera de pe Samsung Galaxy S9. Totodată, ai văzut cât de greu e să repari un Samsung Galaxy S9 în special dacă nu apelezi la un service GSM. E timpul acum să vezi, cadru cu cadru, pas cu pas, cum arată acest telefon dincolo de ecranul spectaculos, spatele din sticlă sau rama de metal.

Cei de la iFixit au desfăcut un Samsung Galaxy S9 Plus. Telefoanele, în ciuda ecranului mai mare pe versiunea Plus, sunt la fel. Camera foto e dublă pe modelul mai mare, dar asta influențează doar distribuția modulului în carcasă, în zona superioară. Altfel, pas cu pas, vezi cam cât de dificil e să dezasamblezi un astfel de telefon (ca să nu mai zic cât de greu e să-l pui la loc).

[readmore]

Cele mai mari probleme identificate de iFixit, care a acordat un scor de reparabilitate de 4 din 10, sunt că: panourile de sticlă pe spate și față sunt lipite și ecranul e dificil de înlocuit, odată ce ai trecut de tot adezivul destul de puternic. Apoi, dacă vrei să înlocuiești bateria, să ajungi la ea e o sarcină care îți dă bătăi de cap.

Cum arată Samsung Galaxy S9 Plus dezasamblat

samsung

Citește și:
Sursa: iFixit