Samsung Galaxy S9 Active: primele detalii despre noul telefon

Samsung Galaxy S9 Active: primele detalii despre noul telefon

La fel ca în anii trecuți, la câteva luni după lansarea noului Samsung Galaxy S9, sud coreenii vor lansa o versiune cu sufixul Active. Aceasta va fi mai rezistentă și ar trebui să aibă o baterie mai mare.

Versiunile Active ale terminalelor de top din gama Galaxy S au un public numeros. Foarte mulți amatori de telefoane scumpe de la Samsung preferă să mai aștepte câteva luni de la lansarea inițială pentru a pune mâna pe o variantă un pic mai andurantă și cu o autonomie sporită a aceluiași pachet de specificații hardware.

Tradiția lansării unui astfel de smartphone va continua în 2018 cu Galaxy S9 Active. Momentan nu știm dacă va fi din nou vorba de o ediție limitată, care se va comercializa doar prin intermediul unui singur operator din SUA, dar cei de la AT&T au fost priviliegiați în anii trecuți. În orice caz, cei care își doresc un asemenea aparat vor avea cum să-l achiziționeze pe canale neoficiale.

Revenind la Samsung Galaxy S9 Active, telefonul ar trebui să se lanseze în această vară. Conform imaginii de mai jos publicată de ReadyTricks, specificațiile hardware ar trebui să fie aproape identice cu cele ale versiunii standard. Diferența majoră va consta în dimensiunea acumulatorului. Telefonul ar trebui să utilizeze o baterie de 4000 mAh, aceeași pe care am văzut-o la Galaxy S8 Active în 2017.

[readmore]

Lista de specificații de mai jos face cel mai probabil referire la Samsung Galaxy S9 Active datorită nomenclatorului folosit în trecut de Samsung. Galaxy S8 Active a avut numele de cod SM-G892, în timp ce S7 Active a fost intitulat SM-G891. Ca urmare, SM-G893 ar trebui să fie fie o referință către iminentul Galaxy S9 Active.

Ca de obicei, astfel de zvonuri merită percepute cu un grad sporit de reticență, dar având în vedere că speculațiile de mai sus urmează rețeta telefoanelor din anii trecuți, sunt șanse destul de mari să se dovedească a fi adevărate.

galaxy s9 active

Citește și: