Samsung Galaxy Note 9 ajunge online pe site-ul producătorului

Samsung Galaxy Note 9 ajunge online pe site-ul producătorului

Samsung Galaxy Note 9 este de mult timp subiectul unor speculații legate de abilitățile și configurația sa hardware, dar este prima oară când a ajuns site-ul de suport al sud coreenilor.

Nu au trecut nici 24 de ore de când am detaliat că viitorul Galaxy Note 9 a apărut în baza de date a benchmark-ului Geekbench. Smartphone-ul cu pricina avea numele de cod SM-N960U. Din câte se pare, era vorba de o variantă a terminalului menită pentru piața din Statele Unite. Între timp, același aparat a apărut pe site-ul oficial Samsung la secțiunea Support.

Pagina descoperită de cei de la Androidu nu ne oferă foarte multe informații suplimentare despre aparat. În același timp însă, reprezintă cea mai recentă confirmare a faptului că dispozitivul de top s-ar putea să ajungă pe piață mai repede decât în anii trecuți. De obicei, era anunțat la mijlocul lunii septembrie, în preajma târgului de tehnologie IFA de la Berlin.

Conform specificațiilor ajunse în trecut online, Galaxy Note 9 ar trebui să fie construit în jurul unui panou de 6,38 inci de tip OLED. La interior, va ascunde o combinație între un Snapdragon 845 și 6GB RAM. Cantitatea de memorie RAM va rămâne neschimbată în comparație cu versiunea de anul trecut a smartphone-ului. Va avea două camere principale, iar poziția senzorului de amprentă ar trebui să fie aceeași ca la Galaxy S9. Nu se știe momentan dacă va incorpora un senzor de amprentă în ecran, dar este puțin probabil să vedem implementată o schimbare atât de radicală.

[readmore]

Conform celor de la GSMArena, lansarea Samsung Galaxy Note 9 ar putea veni mai devreme în acest an din cauza vânzărilor destul de slabe înregistrate cu Samsung Galaxy S9. Astfel, în loc să avem parte de o conferință în acest sens în septembrie, evenimentul s-ar putea să aibă loc în iulie sau august. Rămâne să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla.

galaxy-note-9-listing