Samsung Galaxy Note 9: noile teste dezvăluie specificații ale telefonului

Samsung Galaxy Note 9: noile teste dezvăluie specificații ale telefonului

Samsung Galaxy Note 9 apare într-un nou test de benchmark, iar cu această ocazie aflăm ceva mai multe detalii despre specificațiile telefonului.

Despre apariția lui Samsung Galaxy Note 9 într-un test de benchmark am mai scris acum ceva vreme; la început de martie, telefonul apărea pentru prima dată pe Geekbench, într-un test nu foarte revelator. Pe 28 martie, telefonul a apărut din nou pe platformă, cu mai multe detalii.

Cu siguranță, nu vei fi surprins de faptul că Note 9 va avea un Snapdragon 845 la interior. E cea mai bună variantă pe care se poate baza Samsung, în acest moment, deoarece 855 nu va apărea în timp util, ci va fi rezervat pentru Galaxy S10. De asemenea, pe piețele precum cea din Europa, smartphone-ul va veni cu Exynos 9810, același procesor folosit și în S9 și S9 Plus.

Conform noilor teste de benchmark făcute pe Geekbench, viitorul smartphone are, momentan, Android Oreo 8.1. Rămâne de văzut dacă telefonul va fi livrat cu această variantă a sistemului de operare sau dacă va primi Android P.

samsung galaxy note 9 benchmark

Performanța procesorului nu pare să fie foarte impresionantă, mai ales pentru un telefon pe care îl vom vedea în a doua jumătate a anului. Scorul multi-core este de 8.806 puncte, în timp ce performanța single-core oferă 2.190 de puncte. Scorurile sunt comparabile cu cele ale lui S9 Plus, care a obținut 8.420, respectiv 2.390 de puncte. Totuși, punctajele sunt mai mici decât cele reușite de Galaxy S9 cu Exynos 9810: 8.894 în multi-core și 3.648 în single-core.

Totuși, putem spera să vedem scoruri ceva mai mari în testele viitoare, deoarece Samsung trebuie să aibă câțiva ași în mânecă pe partea de optimizare software. La final de august vom vedea și telefonul pe piață, iar până atunci vom afla și ceva mai multe detalii despre noutățile pe care le aduce.