Samsung Galaxy M ar putea deschide noi orizonturi pentru telefoane

Samsung Galaxy M ar putea deschide noi orizonturi pentru telefoane

Recent, au apărut ceva zvonuri conform cărora Samsung lucrează la o nouă serie de telefoane, iar acum există și dovezi că Galaxy M ar putea deveni realitate.

Samsung Galaxy M ar putea fi o nouă serie de smartphone-uri lansate de către Samsung, iar acestea ar putea debuta pe piață în viitorul apropiat. Galaxy M nu ar trebui să fie ceva neapărat nou; noua serie ar urma să reprezinte o unificare și o consolidare a seriilor de buget propuse de către companie, Galaxy J, Galaxy On și Galaxy C.

Până acum, nu se știe ce nume vor avea noile telefoane, însă două numere de model au apărut pe internet și ar fi vorba despre SM-M205F și SM-M305F. Alături de acestea, există indicii conform cărora se lucrează la Galaxy M20 și Galaxy M30. Producătorul ar avea mai multe telefoane în lucru, iar noua formă de numerotare, cu două cifre, ar urma să fie folosită și pe seria Galaxy A.

Seriile J, On și C vor fi retrase de către Samsung, iar o dovadă în această direcție o reprezintă opțiunile de stocare pe care ți le va pune producătorul la dispoziție. Astfel, modelul SM-M205F ar urma să fie disponibil în variante cu 32 și 64 GB de stocare – prima dintre opțiuni e specifică telefoanelor ieftine în prezent. Modelul SM-M305F va fi disponibil în variante cu 64 și 128 GB de spațiu de stocare.

Ambele smartphone-uri despre care se vorbește în prezent ar urma să fie dual SIM, având în vedere că asta e o funcție foarte dorită pentru telefoanele de buget, în mai toate piețele din lume. Desigur, modele cu un singur SIM ar putea fi lansate, de asemenea.

Citește și: