Samsung Galaxy A6, dezvăluit într-un clip banal despre selfie

Samsung Galaxy A6, dezvăluit într-un clip banal despre selfie

Samsung Galaxy A6 apare într-un clip video „cum să…” înainte de lansarea oficială. Telefonul este prezentat sumar, dar poți vedea cu ce vrea să te surprindă gigantul sud-coreean.

Încă de la începutul anului au existat zvonuri despre intenția Samsung de a-și înnoi gama A cu încă două modele: A6 și A6 Plus. Dacă până acum nu ai găsit vreo prezentare video mulțumitoare despre noul telefon, acest clip s-ar putea să-ți satifacă puțin curiozitatea.

Pe rețelele sociale este distribuit un video realizat destul de bine, de tipul „cum să…”, în care te învață cum să folosești camerele foto de pe un Samsung Galaxy A6. Nu este unul dintre acele clipuri publicitare hi-tech în care ți se arată tehnologia supraestimată a unui noul model și poate tocmai de aceea acest video îți arată mai „sincer” ce ne oferă viitorul A6.

Samsung Galaxy A6 va fi echipat cu un ecran de doar 5,6 inci, dar va fi AMOLED, cu rezoluție HD+ și de tipul infinity display. Nu are marginile curbate, dar ecranul va avea un raport de aspect de 18:5:9. Samsung A6 este foarte asemănător cu S9, unii vor avea senzația că e același telefon, dar cu ecran mai mic, așa că te întrebi ce rost mai are să-l cumperi.

A6 are un design ceva mai colorat, deoarece carcasa metalică va fi disponibilă atât pe negru, dar și albastru și auriu, după gusturi.

Dar să ne întoarcem la camerele foto care sunt, de atlfel, subiectul principal al clipului video. Un telefon cu două camere, ambele cu senzor de 16 megapixeli, prima de f/1.7, cealaltă de f/1.9, deci n-o să ai probleme în situații de lumină scăzută. Videoul nu specifică, însă, performanțele camerei frontale, pentru selfie, cu toate că laudă cu frenezie acea opțiune inutilă de a-ți adăuga mustăți și urechiuțe de animale pufoase pe autoportret.

Samsung Galaxy A6 are și o caracteristică interesantă: o lanternă LED cu lumină albă pe partea frontală. Intensitatea poate fi reglată manual și o să ajute camera de selfie să-ți capteze fața mai bine când te pozezi pe întuneric. Te asigur însă că lanterna o să-ți deranjeze groaznic vederea, chiar dacă intensitatea ei e reglabilă.

[readmore]

Celelalte specificații tehnice ale lui Samsung A6 sunt acceptabile, dar nu fenomenale. Procesorul Exynos 7870, cu 3 sau 4 GB de RAM îi îmbunătățesc performanțele, dar „fratele” său mai mare, Samsung Galaxy A6 Plus, va avea procesor Snapdragon 625 și un ecran de 6 inci full HD+.

Citește și:
Sursa: gsmarena