Cea mai bătrână femeie din lume spune că a fost tristă toată viața ei

Cea mai bătrână femeie din lume spune că a fost tristă toată viața ei

O rusoaică, care pretinde că este cea mai bătrână persoană din lume, spune că aniversarea de 129 de ani nu este altceva decât o „pedeapsă” pentru ea.

Dacă te așteptai la o poveste plină de optimism, te-ai cam înșelat. Pentru unii oameni viața este o adevărată minune, însă pentru această rusoaică lucrurile nu stau deloc așa.

KoKu Istambulova trăiește în Cecenia și spune că nu a avut o singură zi fericită în întreaga ei viață și nu știe cum a reușit să trăiască așa mult. Femeia, care evită carnea, dar iubește laptele fermentat, crede că este pur și simplu „voia lui Dumnezeu” că va apuca să-și vadă cea de-a 129 aniversare.

Afirmația că Istambulova urmează să împlinească 129 de ani a fost făcută de guvernul rus și se bazează pe buletinul ei. Acesta arată că data de naștere a femeii este 1 iunie 1889.

Dacă datele sunt corecte, înseamnă că rusoaica avea 27 de ani când Revoluția Rusă l-a îndepărtat de la conducere pe țarul Nicolae al doilea, 55 la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial și 102 când URSS-ul s-a prăbușit.

Istambulova își amintește că în timpul războiului tancurile naziste „înfricoșătoare” au traversat satul din Cecenia, unde ea și familia sa locuiau. După aceea, ea și familia ei au fost deportați împreună cu întreaga națiune cecenă, Kazahstan-ul și Siberia de către Stalin, care i-a acuzat că au colaborat cu naziștii.

Atunci când a fost întrebată cum a reușit să trăiască atât de mult, femeia a spus că a fost „voia lui Dumnezeu” și că nu a făcut nimic special ca asta să se întâmple.

„Văd oameni, care trăiesc mult, că fac sport, mănâncă sănătos, se mențin în formă, dar eu nu am nicio idee cum am reușit să trăiesc până acum”, a declarat ea. Femeia spune că mereu a muncit din greu și că nu a avut o zi fericită în viața ei. „Sunt obosită. Viața nu este deloc darul lui Dumnezeu pentru mine, ci o pedeapsă”, a mai declarat ea.

Citește și:
Sursa: MSN