11 oct. 2018 | 06:30

Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, când nu se aștepta nimeni

ACTUALITATE
Razer Phone 2: cel mai bun telefon de gaming a ajuns online, când nu se aștepta nimeni

Producătorii de mobile nu mai fac eforturi semnificative pentru a-și ascunde noile telefoane înainte de lansarea oficială, iar Razer Phone 2 este cel mai nou terminal care confirmă acest trend.

În urmă cu aproximativ o lună, au apărut online primele detalii legate de a doua generație a unui smartphone produs de Razer. Intitulat Razer Phone 2, telefonul era foarte similar cu primul model din punct de vedere estetic. Asta nu înseamna însă că nu ascundea niște upgrade-uri semnificative la interior. Specificațiile sunt cu totul altele și, din păcate pentru Razer, au fost dezvăluite din greșeală printr-o postare pe Amazon Italia.

Conform celor de la GSMArena care au reușit să imortalizeze postarea temporară, telefonul nu este revoluționar, dar include câteva atuuri pentru fanii brandului. Logo-ul retroiluminat de pe spate poate fi personalizat printr-o serie de LED-uri RGB în funcție de preferințele utilizatorului.

Partea de procesare constă într-o combinație între un Snapdragon 845 cu 8GB RAM și o memorie internă de 64GB. Soluția de răcire a beneficiat de un upgrade datorită adopției sistemului intitulat ”unique vapor chamber” menit să prevină micșorarea frecvenței de lucru în sesiunile intense de gaming. Ecranul pare să fie neschimbt, un panou 16:9 cu diagoanala de 5,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Telefonul ar trebui să facă față cu brio intemperiilor datorită certificării IP67 pentru rezistență la apă. Ca o diferență importantă față de prima generație, Razer Phone 2 suportă încărcarea wireless prin intermediul standardului Qi.

Primul Razer Phone nu făcea minuni pe partea de captură foto/video și nici nu părea că își propune asta. Din informațiile ajunse online, nu este foarte clar dacă situația este un pic mai roz în cazul noului aparat.

Razer Phone 2 ar trebui să fie dezvăluit în toată splendorea sa în mai puțin de 24 de ore. Prețul de achiziție se vehiculează a fi de 870 de euro, în contextul în care primul model s-a comercializat cu 750 de euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele