Cele mai bune glume cu Radio Guerrilla și modul stupid în care-și laudă ascultătorii

Cele mai bune glume cu Radio Guerrilla și modul stupid în care-și laudă ascultătorii

Radio Guerrilla s-a mândrit cu “valoarea” ascultătorilor săi până s-a asigurat că nu va mai avea niciodată mai multă audiență decât acum. Comentariile aproape de mahala pe care le-a transmis, i-au atras postului radio o mulțime de critici și glume.

Cei de la Radio Guerrilla și-au turnat cenușă în cap în momentul în care au publicat pe pagina de Facebook a postului un comentariu sarcastic, în care se laudă cu faptul că ascultătorii Radio Guerrilla sunt mai culți și…cel mai important, mai bogați decât plebea care ascultă alte posturi….pentru săraci.

Am curajul să recunosc că nu sunt ascultător de Radio Guerrilla. Îi respect pe toți cei care ascultă postul cu plăcere, dar și pe cei care au alte preferințe. Despre Guerrilla, sunt convins că e un post foarte bun, cu un profil care trebuie luat ca atare. În fond, gusturile nu se discută. Dar, modul în care și-a dezvăluit ratingul nu prea se ridică la înălțimea laudelor pe care le aruncă în ochi cu nonșalanță celorlalți.

Totul a pornit de la acest comentariu:

„Au venit rezultatele sondajelor. Se întâmplă iar şi foarte bine că se întâmplă aşa: Radio Guerrilla nu este pe primul loc în Bucureşti şi nici nu o să fie vreodată cu asemenea ascultători. Este, practic, imposibil, şi vă mulţumim frumos pentru asta:

  • Studii: 83,6% studii superioare /cel mai mare procent din FM.
  • Statut social: 84,3% AB/cel mai mare procent din FM.
  • VENIT mediu pe membru de familie ascultător: 3.458 lei /cel mai mare din FM (conform rezultatelor valului ÎI 2018 ale Studiului de Radio Audienţă, mai-august 2018)“

Tonul sarcastic al celor de la Radio Guerrilla a fost considerat ofensator de către mulți alți utilizatori și n-au ezitat să-și exprime nemulțumirea, unii mai glumind, alții comentând acid. Dar, Radio Guerrilla nu s-a lăsat și s-a luat la harță cu cei care au comentat negativ. Unul dintre comentarii continuă tonul sarcastic.

radio guerrilla

radio guerrilla glume

Au urmat și criticile și glumele internauților

radio guerrilla glume comentarii

radio guerrilla glume comentarii

radio guerrilla glume comentarii

 

radio guerrilla glume comentarii
Dezarticulat

radio guerrilla glume