PUBG ajunge și pe PlayStation 4. Când se lansează jocul

PUBG ajunge și pe PlayStation 4. Când se lansează jocul

PUBG continuă să facă valuri în online, iar popularitatea sa ar putea ajunge pe noi culmi în viitorul apropiat, deoarece o lansare pentru PlayStation 4 este pregătită.

Dacă vrei să joci PlayerUnknown’s Battlegrounds, va trebui să te limitezi la una dintre cele patru platforme disponibile momentan. Poți să te joci în varianta clasică, pe PC, sau poți alege fie un telefon cu Android, fie unul cu iOS, pentru portabilitate. De asemenea, poți să te joci și pe Xbox One, dacă ești fanul consolelor. Dacă ai PS4… ghinion. Cel puțin momentan.

Se pare că jocul PUBG va fi lansat pentru PS4, la mai bine de un an după ce a fost lansat pentru Xbox One. Un utilizator de pe forumul PSNProfiles a descoperit că informații despre PlayerUnkown’s Battlegrounds apar pe serverele celor de la Sony. Aici se regăsesc coduri pentru ID-ul de conținut regional, atât pentru SUA, cât și pentru Europa, dar și imagini din joc.

Daniel Ahmad, analist la Niko Partners, a coroborat informațiile găsite aici cu altele de pe forumul ResetEra și indică faptul că titlul ar urma să apară în luna decembrie. Dacă exclusivitatea pentru Microsoft a fost de un an, momentul în care ar urma să apară PUBG pe PS4 e unul corect. Titlul a ajuns în programul de preview Xbox One în decembrie 2017.

Informațiile de acum apar la două luni după ce varianta de PS4 a PUBG a fost descoperită pe site-ul de ratinguri pentru jocuri din Coreea de Sud. Momentan, nu există niciun anunț oficial cu privire la titlu, însă pare că Bluehole, publisherul jocului, era în discuții cu Sony încă din octombrie anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: ign.com