Promoția prin care să-ți cumperi plăci Nvidia seria 10 în România

Promoția prin care să-ți cumperi plăci Nvidia seria 10 în România

Nvidia are în derulare o promoție prin care poți cumpăra plăci grafice GeForce GTX seria 10 în România. În „Made to Game” ar trebui să ai prețuri avantajoase.

După toată nebunia cu monede virtuale, e timpul ca plăcile grafice să fie mai de interes pentru gameri, nu pentru toți care visează la bogății peste noapte. Ai și un moment bun pentru care să te orientezi spre plăcile grafice Nvidia, odată cu actualizările pentru jocurile Fortnite, PlayerUnkown’s Battlegrounds, Destiny 2 și lansarea Final Fantasy XV.

Cele mai bune oferte pentru plăci video Nvidia

Dacă încă ești între Nvidia și AMD, avem un articol despre care e mai potrivită în funcție de necesitățile tale. Acolo găsești și un studiu conform căruia aproximativ 85% din gameri preferă o placă video Nvidia GeForce.

Pe locul doi sunt amatorii de AMD Radeon, cu mențiunea că procentul celor care au trecut de la Nvidia la AMD a crescut destul de mult în ultimele câteva luni. La această oră, 8,9% din gameri utilizează o placă video Radeon, în timp ce restul se rezumă la plăcile integrate de la Intel.

Merită reținut și că, indiferent de placa video de la Nvidia pe care o ai în sistem, aproape de fiecare dată vei avea de câștigat în cazul în care îți faci un obicei din actualizarea driverelor. Procesul de instalare este surprinzător de simplu și nu trebuie să dezinstalezi înainte vechea versiune. Singurul detaliu la care trebuie să fii atent este să-ți repornești PC-ul la final.