Primele detalii despre următorul film Avengers sunt deja online

Primele detalii despre următorul film Avengers sunt deja online

Avengers Infinity War continuă să depășească recorduri de încasări în fiecare zi de la premieră, dar mulți sunt curioși ce se va întâmpla în lung metrajul Avengers care va ajunge anul viitor în cinematografe.

Avengers Infinity War a adus foarte mulți oameni în cinematografe și va mai continua acest trend pe parcursul următoarelor săptămâni. Spre deosebire însă de celelalte filme din serie, acesta nu este de sine stătător. În schimb, este prima parte dintr-o poveste mai complexă cu Thanos în centrul atenției. Concluzia acestui scenariu complex va ajunge pe marile ecrane în 2019. Momentan nu se cunosc multe detalii despre el, dar sinopsisul viitoarei pelicule a ajuns deja online.

Nimeni nu știe cum se va numi ultimul film Avengers sau dacă va fi într-adevăr ultimul din îndrăgita serie Marvel. Momentan, figurează pe IMDb sub titlul Untitled Avengers Movie. Un lucru este sigur, viitorul lungmetraj va avea un buget absurd, o distribuție impresionantă și va fi însoțit de o campanie de marketing agresivă. Când va avea premiera, probabil va depăși și un număr remarcabil de recorduri.

Sinopsisul pentru Avengers 4 a fost publicat pe Twitter de către Rochi Shion, editor al publicației ComicBookMovie și pare cât se poate de verosimil. ”Apogeul a 22 de filme interconectate, al patrulea film din saga Avengers va atrage audiențele să fie martore la punctul culminant al acestei călătorii epice. Eroii noștri îndrăgiți vor înțelege cu adevărat cât de fragilă este această realitate și sacrificiile ce trebuie făcute pentru a o menține.”

Cum ziceam și mai sus, detaliile surprinzătoare din sinopsis lipsesc cu desăvârșire. În altă ordine de idei însă, este foarte probabil ca în ultimul Avengers să vedem sfârșitul unora dintre personajele cele mai îndrăgite din Universul Cinematografic Marvel. Ca o picanterie, acesta va fi primul film Avengers în care o vom vedea pe Captain Marvel interpretată de Brie Larson, deși este imposibil de presupus cât de important sau insignifiant va fi rolul ei în lupta contra lui Thanos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: