Când vei putea vedea în România Avengers: Infinity War

Când vei putea vedea în România Avengers: Infinity War

Avengers Infinity War este următorul film din universul cinematografic Marvel, iar data premierei sale a fost modificată printr-o postare pe Twitter.

În ultimele săptămâni s-a discutat foarte mult despre Black Panther. Filmul a avut un succes masiv din mai multe puncte de vedere. A fost foarte apreciat de critici și are cea mai mare notă pe Rotten Tomatoes dintre filmele realizate vreodată de Marvel. Luând în calcul încasările din ultimele săptămâni, are mari șanse să devină cea mai profitabilă peliculă din MCU la box office. După primul weekend, reușise deja să intre în top cinci.

Pe de o parte, succesul Black Panther este un motiv important de bucurie pentru Marvel și Disney. Pe de altă parte, pelicula a pus presiune pe viitoarele filme din MCU. În doar câteva luni, va avea loc premiera Avengers Infinity War și, cu toate că producția sa a costat foarte mult, este greu de apreciat la această oră dacă va reuși să surclaseze interesul pentru Black Panther.

Ingredientele unui succes major sunt toate incluse, de la o distribuție încărcată de nume mari, până la o poveste ce combină personaje atât din filmele clasice Avengers, cât și din Guardians of the Galaxy, pentru prima oară.

[readmore]

Nimeni nu poate să estimeze cum vor arăta încasările pentru Avengers Infinity War, dar un lucru este sigur. Data premierei sale va varia de la un teritoriu la altul. În urmă cu câteva zile, Robert Downey Jr. a întrebat contul oficial al Marvel Studios dacă este posibil să vadă produsul final mai devreme. Răspunsul nu a întârziat să apară. ”Orice pentru dumneavoastră, domnule Stark! Cum sună 27 aprilie?”

Deși data respectivă a premierei este îmbucurătoare, deoarece înseamnă că filmul va ajunge mai repede în SUA, românii nu-l vor vedea tot atunci. Conform IMDb, premiera Avengers Infinity War va fi programată pentru 4 mai 2018 în România. Cu alte cuvinte, s-ar putea să te chinui timp de vreo săptămână pentru a evita spoilerele de pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI