Ponta îl desființează pe Dragnea: cum a fost „chermeza” cu „statul paralel”

Ponta îl desființează pe Dragnea: cum a fost „chermeza” cu „statul paralel”

La câteva săptămâni după ce Dragnea îl critica dur pe Maior pentru răspunsul la adresa scrisorii redactate de avocatul lui Donald Trump, Victor Ponta a făcut o postare uimitoare pe Facebook.

Liviu Dragnea nu trece printr-o perioadă foarte bună. Liderul PSD este atacat pe mai multe fronturi. Gabriela Firea a petrecut ultima săptămână prin declarații agresive la adresa lui Dragnea pe majoritatea posturilor TV. Acum, a venit rândul lui Ponta să se arunce la câteva dezvăluiri menite să păteze și mai mult imaginea președintelui Camerei Deputaților.

Gestul lui Victor Ponta s-a petrecut pe Facebook, prin intermediul postării de mai jos. În contextul în care discursul lui Dragnea din ultimul an a gravitat aproape exclusiv în jurul conceptului de stat paralel, imaginea este cel puțin ciudată. Nu de alta, dar Maior și Laura Codruța Kovesi reprezintă presupura ”echipă adversă.” Ca pachetul să fie complet, postarea a apărut online în timp ce Dragnea era invitat la Antena 3.  Textul complet al postării poate fi văzut mai jos.

„Da stimati romani – Liviu Dragnea lupta cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros – bla bla! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

Ah – da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie trafitionala , nu e asa?

Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet , sa scape de raspundere penala si sa isi promveze propriul interes !!!

Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui si a familiei sale!

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp Ii rog pe curajosii din CEX ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pt “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti!Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru!”

Eforturile lui Victor Ponta de a redeveni relevant în peisajul politic din România sunt mai agresive ca niciodată, iar subiectul atacurilor sale pare să fie doar Liviu Dragnea. Va fi interesant de văzut dacă se pregătește să candideze la președinția țării sau Ponta se va mulțumi și cu o funcție mai puțin importantă în stat, deși e puțin probabil.

Citește și:
Etichete: