Ce-ți promite Orange pentru UNTOLD, dacă te duci la festival

Ce-ți promite Orange pentru UNTOLD, dacă te duci la festival
Sursa foto: UNTOLD/Facebook

Orange a anunțat, în prima zi de UNTOLD, că cei care participă la acest festival au asigurate conexiuni prin 4G și Wi-Fi.

Orange a anunțat că va asigura infrastructura de conexiune la internet. Astfel, se pregătește să susţină traficul generat de sutele de mii de participanţi asteptaţi la UNTOLD. Conexiunea la internet 4G şi Wi-Fi e promisiunea operatorului pentru încă un festival din această vară.

Clienţii Orange s-au bucurat în perimetrul festivalurilor, începând cu Afterhills şi Neversea, de acces nelimitat şi gratuit în reţea. Mai mult, toţi participanţii au avut la dispoziție în mod gratuit reţeaua Wi-Fi oferită de Orange.

În colaborare cu UNTOLD, operatorul pune la dispoziţie reţeaua sa pentru a gestiona traficul mare de date generat de toţi cei care vor încărca, în timp real, pe reţelele sociale, şi nu numai, filme şi poze de la concertele preferate.

Ca fapt divers, clienţii Orange prezenţi la cea de-a doua ediţie a Neversea (în iulie 2018) au consumat în cele patru zile de festival peste 8,5 TB de date mobile. La reţea au fost conectaţi zilnic peste 20.000 de utilizatori. Neversea este un festival organizat de aceiași oameni care pregătesc UNTOLD. Cele patru antene GSM montate la festival au susţinut şi cei peste 8.000 de utilizatori care s-au conectat zilnic la reţeaua Wi-Fi, consumând peste 3 TB de date mobile.

„Toţi cei care vor vizita zona Orange la UNTOLD vor avea parte de o experienţă senzorială inedită pusă în scenă împreună cu partenerii de la Samsung”, a explicat operatorul. „În plus, vor putea intra în competiţie pentru a câştiga o excursie la NASA dacă vor juca Colonizarea, îşi vor putea face tatuaje personalizate sau vor putea recicla telefoane şi accesorii în schimbul unui kit special de festival”.

Sursa: Comunicat de presă